Menu

S2 védőlábbelik Abeba -tól

Termékek szűrése itt S2 védőlábbelik Abeba -tól
Gyártó: Abeba Minden visszaállítása
1-5 / 5
itt S2 védőlábbelik Abeba -tól
ListanézethezCsempenézethez
Félcipő, S2 1600 | S2 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő, S2 1600

Abeba | S2 védőlábbelik

Biztonsági félcipő sima bőrből acélkaplival, az EN ISO 20345:2011 S2, SRC szerint.

Félcipő, S2 2130 | S2 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő, S2 2130

Abeba | S2 védőlábbelik

Biztonsági félcipő lélegző mikroszálból gumipánttal a rüsztrészen az EN ISO 20345:2011 S2, SRC szerint.

Félcipő S1 ESD 31761 | S2 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S1 ESD 31761

Abeba | S2 védőlábbelik

Modern biztonsági cipő karcolásálló funkcionális bőrből, fűzővel a rüsztnél, az EN ISO 20345:2011 S1, SRC szerint.

Félcipő S2 ESD 31762 | S2 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S2 ESD 31762

Abeba | S2 védőlábbelik

Modern félcipő karcálló, vízlepergető funkcionális bőrből, fűzős, EN ISO 20345:2011 S2, SRC szabvány szerint.

Félcipő S2 ESD 33240 Business Men | S2 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S2 ESD 33240 Business Men

Abeba | S2 védőlábbelik

ESD-kompatibilis sima bőrből készült biztonsági félcipő légáteresztő belső béléssel és acél lábujjvédő kaplival az EN ISO 20345:2011 S2 SRA szerint.

1-5 / 5

Gyakran Ismételt Kérdések

S2 védőlábbelik – beltérre és kültérre is optimálisak

A 2-es biztonsági kategóriájú munkavédelmi cipők védőkaplival rendelkeznek, és bizonyos mértékben ellenállnak a nedvességnek és a víznek. A zárt felsőrésznek köszönhetően ezekbe a félcipőkbe és bakancsokba nem tud bejutni a szennyeződés. Ezért az S2 munkavédelmi cipők az iparban és a kézműiparban egyaránt népszerűek.

Áttekintés
  Munkavédelmi cipőben víztócsába lépve
  A munkavédelmi cipő megfelelő ápolásával hosszabb időre is biztosítható a vízállóság.

  Az S2 védőlábbelikre vonatkozó törvényi előírások

  Az S2 osztályú munkavédelmi cipők az EN ISO 20345:2011 S2 SRC szabvány szerint bevizsgáltak. Ez azt jelenti, hogy az ebbe a kategóriába tartozó védőlábbelikre vonatkozó alapkövetelmények és további követelmények is teljesülnek, és a cipők ipari használata engedélyezett.


  2-es biztonsági kategóriájú munkavédelmi cipők nőknek

  Az ápolói és orvosi szektorban különösen magas a női munkavállalók aránya. A nőknek szánt S2 védőlábbeliknél kiemelt figyelmet fordítottak a női láb és a teljes női mozgásszervrendszer anatómiájára. A sportos, könnyű talp, a kényelmesség és a rugalmasság szempontjai állnak az első helyen. Ám a cipők kinézete sem elhanyagolható: divatos színek biztosítják a modern megjelenést. Ugyanakkor az S2 munkavédelmi cipők természetesen a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják viselője lábának.


  A megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása

  Az, hogy melyik biztonsági kategória a megfelelő, a STOP-elv szerint elvégzett munkahelyi értékelés függvénye. Mivel a munkavédelmi cipőket általában egész nap viselik, elengedhetetlen, hogy ne csak biztonságosak legyenek, hanem minél kényelmesebbek is. És mivel minden láb egyedi, feltétlenül figyelembe kell venni a viselő egyéni igényeit is. A láb méretének lemérésével könnyebb megtalálni a pontosan illeszkedő cipőt. A Haberkorn specialistái a próbaviselés lehetőségét és szaktanácsadást kínálnak Önnek.

  Egy férfi a láb nyomásnak kitett pontjait magyarázza egy röntgenfelvételen
  A Haberkorn specialistái a próbaviselés lehetőségét és szaktanácsadást kínálnak Önnek.
  Lilla Csizmadia

  Kapcsolat

  Lilla Csizmadia
  Munkavédelmi termékmenedzser

  Úton-útfélen biztonságban S2 védőlábbeliben

  A lábujjvédő betét, a csúszásmentes talp és a zárt sarokrész az S2 biztonsági kategóriájú védőlábbeli viselőjének biztonságot garantál, legyen szó műhelyben, ipari csarnokban vagy akár a szolgáltatási szektorban történő munkavégzésről.


  Hol használnak S2 védőlábbelit?

  Az S2 biztonsági kategóriájú munkavédelmi cipők optimálisak beltéri használatra, de bizonyos esetekben kültéri munkavégzéshez is viselhetők, mivel az S1 biztonsági kategória követelményein túl az S2 kategória folyadék elleni védelemmel is rendelkezik. Figyelembe kell azonban venni, hogy az S2 biztonsági kategóriájú munkavédelmi cipők nem átszúrásbiztosak. Különösen gyakran találkozhatunk 2-es biztonsági kategóriájú munkavédelmi cipővel a kézműiparban és a fémiparban, illetve a víztisztító telepeken vagy vízművekben végzett munkáknál. A zárt felsőrésznek köszönhetően ezekbe a félcipőkbe és bakancsokba nem tud bejutni a szennyeződés. Ezért a 2-es védelmi kategória alkalmas párás környezetben végzett nehezebb tevékenységekhez is. Az ebbe az osztályba tartozó cipőket gyakran használják a vendéglátóiparban is, például konyhai munkavégzéshez.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák