Menu

S3 védőlábbelik Atlas -tól

Termékek szűrése itt S3 védőlábbelik Atlas -tól
Gyártó: Atlas Minden visszaállítása
1-4 / 4
itt S3 védőlábbelik Atlas -tól
ListanézethezCsempenézethez
Félcipő S3 alu-tec® 565 XP | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S3 alu-tec® 565 XP

Atlas | S3 védőlábbelik

Félcipő vízlepergető sima bőrből, nedvességszabályozó funkcionális béléssel, alumínium orrvédővel, az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szabvány szerint.

Félcipő S3 SL 605 2.0 XP ESD | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Félcipő S3 SL 605 2.0 XP ESD

Atlas | S3 védőlábbelik

Vízlepergető bőrből készült, ESD félcipő nedvességszabályozó funkcionális béléssel, könnyű alumínium orrvédővel, az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szabvány szerint.

Bakancs S3 Flash 6805 XP ESD | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Bakancs S3 Flash 6805 XP ESD

Atlas | S3 védőlábbelik

Légáteresztő textilszálas szövetből készült biztonsági bakancs nedvességszabályozó funkcionális béléssel, acél orrvédővel és fémmentes átszúródás elleni védelemmel, az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szabvány szerint.

Bakancs S3 Anatomic Bau 500 | S3 védőlábbelik
megnézett
Vásárolt
Bakancs S3 Anatomic Bau 500

Atlas | S3 védőlábbelik

Vízálló bőrből készült biztonsági bakancs nedvességszabályozó funkcionális béléssel és acél orrvédővel, az EN ISO 20345:2011 S3 SRC szabvány szerint.

1-4 / 4

Gyakran ismételt kérdések

Ellenőrzött védőlábbelik speciális munkakörülményekhez

A bevizsgált S3 kategóriájú munkavédelmi cipők olyan speciális alkalmazásokhoz készülnek, ahol a lábakat felülről és alulról is védeni kell. A legegyszerűbb változatban az ebbe a kategóriába tartozó cipők víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek, és elsősorban kültéri munkákhoz ajánlottak – például építőipari munkások és tetőfedők használják, vagy kültéri alkalmazásokhoz használatosak az iparban és a kézműiparban. Ha teljes vízállóságra van szükség, akkor réteges felépítésű – például GORE-TEX® vagy más „Tex” membránnal ellátott – modellt kell választani.

Áttekintés
  S3 kategóriájú fekete színű férfi munkavédelmi cipő
  S3 védőlábbelit elsősorban kültéri munkákhoz viselnek. Ezek felülről és alulról is védik a lábat.

  3-as védelmi szintű vágásbiztos cipők

  Különösen erdészeti munkáknál és láncfűrész használatához nagyon fontos a speciális vágásbiztos munkavédelmi cipő használata – csak így biztosítható a munkavégzés veszélytelensége. A vágásvédelmi ellenőrzés az EN ISO 17249:2014 szabványnak megfelelően történik.

  A 3-as szintű vágásbiztos munkavédelmi cipők speciális gumitalppal rendelkeznek, amely taszítja a nedvességet. Ezek a cipők kiváló minőségű anyagból készülnek, amely a lábfej és az alsó lábszár területét is védi. A láncfűrész működése leáll, ha érintkezik a cipővel.

  Láncfűrésszel történő munkavégzés esetén alapvetően gondoskodni kell a teljes körű védelemről. A kimagasló minőségű vágásbiztos munkavédelmi cipő mellett az alapfelszereléshez tartozik a vágásbiztos védőkesztyű, a védősisak és a hallásvédő is.


  Speciális cipők speciális záródással

  S3 kategóriájú félmagas szárú munkavédelmi cipő BOA<sup>®</sup> -Fit gyorskioldó záródással, fekete színben

  Az S3 kategóriájú munkavédelmi cipők különböző záródási módokkal ellátott kivitelben kaphatók. A praktikus gyors rögzítésű S3 kategóriájú munkavédelmi cipőknél a fűző gyors meghúzásával és rögzítésével már kész is a cipő bekötése. A BOA® -Fit rendszerű S3 munkavédelmi cipő abban jeleskedik, hogy nagyon könnyen felhúzható anélkül, hogy viselőjének le kellene vennie a kesztyűjét. Fénypontja: A fűzők a rögzítőzár egységen belül helyezkednek el, így nem akadhatnak bele semmibe. A BOA® -Fit gyorskioldó rendszerrel ellátott S3 kategóriájú munkavédelmi cipőknél aligha lehetne kényelmesebb a felvétel: A cipő befűzését és kifűzését egy kézzel el lehet végezni. Ezenkívül a fűzőrendszer ellenálló a jéggel, szennyeződéssel és olajjal szemben.


  Izzadás, hideg és hátfájás – mindennapi kihívások

  A lábakon különösen sok verejtékmirigy található – szám szerint 25 000. Ezek naponta körülbelül negyed liter izzadságot termelnek. Különösen akkor jelentenek problémát a nedves cipők, ha azokat egész nap viselik. Ennek következtében: A bőr megduzzad, és a baktériumok lebontják az izzadságot, ami lábszagot eredményez.

  Az izzadás alapvetően fontos és egészséges a szervezet és az immunrendszer számára, mivel a folyamat által végbemegy a felesleges hő leadása, ezzel a testhőmérséklet szabályozása. A légáteresztő funkcionális béléssel ellátott S3 védőlábbelik jeleskednek a lábak természetes hőszabályozásának támogatásában. Ezenkívül számos S3 kategóriájú munkavédelmi cipő már eleve nedvességelvezető, antibakteriális talpbetéttel rendelkezik, amely az optimális kényelem érdekében különböző szélességi méretekben kapható. Továbbá a higiéniai spray-k is hasznosnak bizonyoulnak ezen a területen: Segítenek frissességérzetet teremteni a cipőben a kellemetlen szagok ellen.

  Annak, hogy egy munkavédelmi cipő megfelelően illeszkedjen, mindig elsődleges fontosságúnak kell lennie. Hátfájás esetén pedig ez egyenesen elengedhetetlen. Erre a problémára például súlyhoz és terheléshez igazodó sarokcsillapítással ellátott cipők használhatók. A speciális talpbetétek szintén jól ellensúlyozzák a fájdalmat, mivel a megfelelő párnázás tehermentesíti a hát területét.

  S3 kategóriájú munkavédelmi cipő vizes környezetben
  Az S3 védőlábbeliknek ellen kell állniuk a hőségnek, a hidegnek és a nedvességnek.
  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák