Menu

Részecskeszűrő félálarcok Supair -tól

Kategóriák itt Részecskeszűrő félálarcok Supair -tól
Légzésvédelem 6 Csésze alakú részecskeszűrő félálarcok 6 Bővebben:kevesebb
Termékek szűrése itt Részecskeszűrő félálarcok Supair -tól
Gyártó: Supair Minden visszaállítása
1-6 / 6
itt Részecskeszűrő félálarcok Supair -tól
ListanézethezCsempenézethez
Részecskeszűrő félálarc, 23101, FFP1, csésze | Részecskeszűrő félálarcok
megnézett
Vásárolt
Részecskeszűrő félálarc, 23101, FFP1, csésze

Supair | Részecskeszűrő félálarcok

Nagy hatékonyságú, fehér színű, légzésvédő maszk, előre formázott orrrésszel és rögzítőpántokkal, amelyek védenek a szilárd és folyékony részecskék, valamint a finom por ellen.

Részecskeszűrő félálarc, 23106, FFP1, csésze, kilégzőszeleppel | Részecskeszűrő félálarcok
megnézett
Vásárolt
Részecskeszűrő félálarc, 23106, FFP1, csésze, kilégzőszeleppel

Supair | Részecskeszűrő félálarcok

Nagy hatékonyságú, fehér színű, elektrosztatikus szűrőrendszerből készült légzésvédő maszk, előre kialakított orrrésszel és rögzítőpántokkal, amelyek védenek a szilárd és folyékony részecskék, valamint a finom por ellen.

Részecskeszűrő félálarc, 23206, FFP2, csésze, kilégzőszeleppel | Részecskeszűrő félálarcok
megnézett
Vásárolt
Részecskeszűrő félálarc, 23206, FFP2, csésze, kilégzőszeleppel

Supair | Részecskeszűrő félálarcok

Nagy hatékonyságú, fehér színű, elektrosztatikus szűrőrendszerrel készült légzésvédő maszk, előre kialakított orrrésszel és rögzítőpántokkal, amelyek védenek a szilárd és folyékony részecskék, valamint a finom por ellen.

Részecskeszűrő félálarc, 23246, FFP2, csésze, kilégzőszeleppel | Részecskeszűrő félálarcok
megnézett
Vásárolt
Részecskeszűrő félálarc, 23246, FFP2, csésze, kilégzőszeleppel

Supair | Részecskeszűrő félálarcok

Nagy hatékonyságú, kék színű, elektrosztatikus és aktívszenes szűrőrendszerrel készült légzésvédő maszk, előre kialakított orr-résszel és rögzítőpántokkal, amelyek védenek a szilárd és folyékony részecskék, valamint a finom por ellen.

Részecskeszűrő félálarc, 23305, FFP3, paneles, kilégzőszeleppel | Részecskeszűrő félálarcok
megnézett
Vásárolt
Részecskeszűrő félálarc, 23305, FFP3, paneles, kilégzőszeleppel

Supair | Részecskeszűrő félálarcok

Nagy hatékonyságú, fehér színű, összehajtható paneles légzésvédő maszk, előre kialakított orrrésszel és rögzítőpántokkal, amelyek védenek a szilárd és folyékony részecskék, valamint a finom por ellen.

Részecskeszűrő félálarc, 23306, FFP3, csésze, kilégzőszeleppel | Részecskeszűrő félálarcok
megnézett
Vásárolt
Részecskeszűrő félálarc, 23306, FFP3, csésze, kilégzőszeleppel

Supair | Részecskeszűrő félálarcok

Nagy hatékonyságú, fehér színű, elektrosztatikus szűrőrendszerrel készült légzésvédő maszk, előre kialakított orrrésszel és rögzítőpántokkal, amelyek védenek a szilárd és folyékony részecskék, valamint a finom por ellen.

1-6 / 6

Gyakran Ismételt Kérdések

Finompor-védőmaszkok az Ön egészségéért

A megfelelő finompor-védőmaszk használata rendkívül fontos az egészség szempontjából. Nem mindig egyszerű a részecskeszűrő maszk kiválasztása, mindazonáltal mindig az előirányzott alkalmazási terület a választás alapja. Különböző szűrőosztályú - FFP1, FFP2 és FFP3 - finompor-maszkok széles választékát kínáljuk, legyen szó akár szeleppel ellátott, akár anélküli kivitelről, csésze alakú részecskeszűrő félálarcokról, összehajtható részecskeszűrő félálarcokról, eldobható maszkokról vagy többször használható finompor-maszkokról.

Áttekintés
  Egy férfi finompor-maszkban
  Légzésvédelem az Ön egészségéért

  Amit a légzésvédő maszkok vásárlásakor figyelembe kell venni

  A megfelelő finompor-védőmaszk kiválasztásához fontos ismerni a különböző felhasználási területeket és az ezekre érvényes törvényi előírásokat. Olyan tevékenységekhez, amelyek során a keletkező porok nem mérgező hatásúak, mint például a gyalulás, a csiszolás vagy a fúrás, FFP1 maszk viselése ajánlott. Ha azonban a munkakörnyezetben lévő porok mérgezőek lehetnek, például penész, illetve különböző baktériumok kezelésénél, vagy cink hegesztésénél, akkor FFP2 szűrőosztályú maszk használata javasolt. Feltétlenül FFP3 szűrőosztályú finompor-védőmaszkot kell használni abban az esetben, ha olyan mérgező és egészségkárosító porok lehetnek jelen, mint amilyenek például azbeszttel vagy dízelkorommal való munkavégzés közben, iletve erősen ötvözött acél fúrásakor keletkeznek.

  A Haberkorn szakemberei szívesen adnak Önnek személyes tanácsot: Csak meg kell adnia a veszélyes anyagokat, mi pedig javaslatot teszünk a megfelelő légzésvédelemre.

  Az alkalmazottak védelme szempontjából a felhasználási terület ismerete is fontos. Márkától teljesen függetlenül segítünk Önnek kiválasztani az alacsony légzési ellenállású, emellett optimális védelmet biztosító szűrőosztályt. Bízza rá magát szakértelmünkre. Forduljon bizalommal ügyféltanácsadóinkhoz.


  Finompor-védőmaszkok szeleppel és anélkül

  A légzés megkönnyítése érdekében szeleppel ellátott finompor-védőmaszk használata javasolt, amely viselése közben a kiváló minőségű kilégző szelepnek köszönhetően kevesebb hő- és nedvesség keletkezik. A szeleppel ellátott finompor-védőmaszkok különböző szűrőosztályokkal érhetők el.

  A szelep nélküli finompor-védőmaszkok általában egyszer használatosak. Léteznek azonban újrafelhasználható száj-orr védőmaszkok is, amelyek légáteresztőek, és házilag tisztíthatók.

  A finom por elleni maszkok piacán az egyik legújabb innovációt képviselik az akkumulátoros ventilátorral ellátott maszkok, amelyek tartós viselés esetén is gondoskodnak a szárazság és frissesség érzéséről a maszk alatti területen. Ezenfelül a szellőzés a légzést is kellemesebbé teszi.

  Finompor-védőmaszk szeleppel és anélkül
  A szeleppel ellátott és szelep nélküli légzésvédő maszkok megkönnyítik a légzést

  Megfelelő légzésvédelem az Ön egészségéért

  Az iparban és az építőiparban számos munkát úgy kell végezni, hogy közben a belélegzett levegő állapota eltér a természetestől. Mivel a levegőben lévő részecskék parányiak, a veszélyek általában láthatatlanok. Bár a porok és a párás levegő nem mérgezőek, belélegzésük jelentős egészségügyi kockázatot jelent.

  A tanúsított finompor-védőmaszkok rendeltetésszerű használat esetén, figyelembe véve az adott alkalmazási területet, védőhatást fejtenek ki a belélegezhető porok és folyadékködök ellen. Továbbá az ilyen maszkok elektrosztatikus anyagból készült szűrőrétegekkel vannak ellátva. Ezek az elektrosztatikus hatás révén megkötik az apró porszemcséket és folyadékcseppeket. A szennyezettség mértékétől és a légzésvédő maszk használatának időtartamától függően a légzési ellenállás idővel növekszik, ami a csere szükségességét jelzi. Ezért, ha a gyártó másként nem rendelkezik, a finompor-védőmaszkok általában egy munkanapra, egyszeri, legfeljebb nyolcórás használatra vannak előirányozva.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat

  Általános kérés küldése

  Megszakítás
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák