A tömlők és elektromos vezetékek hő elleni védelme

A tömlők és elektromos vezetékek hő elleni védelme

A minőség és a megbízhatóság különösen fontos az iparban és a gépiparban. Annak érdekében, hogy az Önök rendszere megfeleljen a követelményeknek és hosszú távon megbízhatóan működjön, szükség van az ipari- és hidraulikatömlők, valamint az elektromos kábelek megbízható védelmére a kopás, a külső sérülések és az extrém magas hőmérsékleti terheléssel szemben.

A Haberkorn által forgalmazott Pyrojacket egy olyan kiváló termék, amely tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A Pyrojacket egy valódi hőpajzs tartós, 260 ºC hőmérsékleten, de rövid ideig akár 1 640 ºC-nak is ellenáll!

 

 


Hőálló csőhéjak és szalagok

Pyrojacket - megbízható védelem
Megbízható védelem az Ön tömlőinek és vezetékeinek

A hőálló szigetelések megvédik a tömlőket és vezetékeket a folyékony fémcseppekkel, hegesztési szikrákkal, a magas sugárzó hővel és rövid ideig a lánggal szemben. Ezen kívül a salak és a gyanta lepereg a felszínről, így nem alakulhat ki egy olyan kéreg, amitől a tömlő törékennyé válik.

 

 

Pyrojacket - ellenálló és rugalmas szigetelés
Ellenálló és rugalmas szigetelés

Annak érdekében, hogy az elektromos, hidraulikus és pneumatikus vezérlőáramkörök működőképesek maradjanak, a tömlők és a kábelek megfelelő szigetelést igényelnek. Ezen kívül a tűzveszélyes vagy veszélyes anyagokat szállító tömlők és csövek hosszabb ideig védettekké válnak. A Pyrojacket rugalmassága lehetővé teszi, hogy áthúzható legyen különféle csőkötőkön, karmantyúkon, gyors csatlakozókon.

 

 

Pyrojacket védelem
Védje önmagát és tömlőjét!

Olyan környezetben, ahol a kezelő és karbantartó személyzet, forró olaj vagy gőzvezetékek közelében tartózkodik, mindig fennáll a súlyos égési sérülések, légzőszervi és bőrirritáció veszélye. A Pyrojacket hőálló tömlőköpeny védelmet nyújt ezekkel a sérülésekkel szemben, ugyanakkor leszigeteli a vezetékeket. Ezen kívül a tömlők, vezetékek és egyéb alkatrészek védelme révén csökken a hőveszteség, és a globális felmelegedés. A Pyrojacket külső köpenye ellenáll a legtöbb ipari vegyi anyagnak és hidraulika olajnak.

 

 

Pyrotape tűzvédő szalag
Pyrotape hőálló szalag

A Pyrotape hőálló szalag védi a tömlőket és kábeleket a folyékony fémcseppek, hegesztési szikrák és rövid ideig a láng ellen. Előnye még, hogy ezek üzemeltetése közben is, leválasztás vagy lekapcsolás nélkül, rátekerhető a tömlőkre, vezetékekre.

Pyrosil Tape tűzvédő gumiszalag
Pyrosil Tape hőálló gumiszalag

A Pyrosil hőálló gumiszalag egy olyan vörös vas-oxid szilikon gumiszalag, ami ellenáll a nagyon magas hőmérsékletnek. Ez egy öntapadó és önösszeolvasztó szigetelő, ami biztosítja a Pyrojacket hőálló tömlő véglezárását, hogy a nedvesség és az olaj ne tudjon a Pyrojacket tömlő üvegszál fonatába behatolni. Kiváló szigetelő tulajdonságainak köszönhetően a Pyrosil Tape ideális alternatívája a zsugortömlőknek és a vinil szalagoknak.