Ipari tömlők és armatúrák

Ipari tömlők a Haberkornnál

Jóval több mint műanyag és fém

A Haberkorn Fairtool széles és átfogó termékkínálattal rendelkezik az ipari tömlők és szerelvények területén. A víztömlőtől a vegyi tömlőig, a körmös csatlakozótól az önzáró száraz csatlakozóig, az egyszerű felépítésű tömlőtől a komplex, bevizsgált tömlővezetékekig – azonos minőségű termékeket szállítunk partnereinknek. Gyakran sok múlik egy apró részleten. Szakértelmünk és nagy raktárkészletünk tesz minket ipari vevőink megbízható partnerévé. 


Ipari tömlők és armatúrák a webáruházban


Mit ajánlunk Önnek?

EASYLOC® csatlakozók

Új ELAFLEX EASYLOC® biztonsági csatlakozók

Még biztonságosabb

A biztonsági karok megakadályozzák a véletlen oldódást, mely az ipari környezetben tapasztalható rezgések, vagy akár a kezelő hibája miatt is bekövetkezhet.

Az új változat rozsdamentes acélból készült, és a lehető legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel, ezért veszélyes közegek kezelésénél is használható.

Rendelkezésre álló típusok:

  • csatlakozó anya belső zárósapkával, DC forma
  • csatlakozó anya tömlővéggel, CC forma
  • csatlakozó anya belső menettel, DF forma
tovább
LÜDECKE ESI-ESIK gyorscsatlakozók

LÜDECKE ESI-ESIK gyorscsatlakozók

Szakértelem, pontosság és teljesítmény a LÜDECKE a kiváló minőségű önzáró gyorscsatlakozó-rendszerek és a robusztus szerelvények specialistája.

Ebben a termékvideóban a LÜDECKE bemutatja, hogyan működik a reteszelő anyával ellátott hüvelyzáró mechanizmus és elmagyarázza az ESI és az ESIK biztonsági gyorscsatlakozók párhuzamait és különbségeit. Az ESIK sorozat dugaszkódolással rendelkezik, ami megakadályozza a dugó elcsavarodását a hüvelyben. Az ESIK DN 7.8 sorozat különösen alkalmas a lefolyók tisztítására és felújítására.
 
A LÜDECKE ESI-ESIK gyorscsatlakozókról bővebb információt talál a honlapunkról letölthető online katalógus 63-65 oldalain. LÜDECKE termékekkel kapcsolatos információkkal, megrendeléssel, keresse termékmenedzserünket.

Videó megtekintése
Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkorn Fairtool-nál

Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkorn Fairtool-nál

Új videónkban bemutatjuk tömlő- és szerelvény-kínálatunkat, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat. A Haberkorn Fairtool-nál biztosan megtalálja a legmegfelelőbb eszközöket a különböző iparágakhoz és alkalmazásokhoz.

A gőz- és olajtömlők, vegyi- és hidraulikatömlők, a H-Plus sajátmárkás víz-, levegő- vagy kopásálló tömlőinek széles választéka garantálja, hogy biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást. Kínálunk ezen felül sztenderd alkatrészeket, például fittingeket, szelepeket, csatlakozókat és csöveket, valamint egyedi igényekhez speciális alkatrészeket is.

Nézze meg videónkat és győződjön meg termékeink sokszínűségéről!

Videó megtekintése
Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

A Haberkorn Fairtool az egyedi tömlőigények szakértője. A Haberkornnál nem csak a szabványos ipari tömlőket találja meg, hanem az Ön beépítési igényei szerint teljesen készre szerelt tömlőket is. Speciális szerelvényekkel ellátott szerelt tömlőket is, mint például a készre gyártott nemesacél- és teflontömlőket is kínálunk. Az ajánlatkérési folyamat egyszerűsítése érdekében egy online űrlapot készítettünk. Ennek a kitöltött űrlapnak a visszaküldése után szakértőnk egyszerűen és gyorsan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Egyszerűen töltse le űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket a számítógépén, majd az „Űrlap küldése“ gombra kattintva, küldje el számunkra igényét.

Tovább az űrlapra
Új katalógus - Tömlők és szerelvények

Megjelent az új tömlő, szerelvény és pneumatika katalógus!

Anyacégünk új, német nyelvű katalógusában nemcsak átfogó tömlő, csatlakozó- és pneumatika termékeinket találja meg, hanem azt is megtudhatja, hogy milyen termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál a Haberkorn. Használati utasítások, hasznos tudnivalók az egyes tömlőváltozatokról, valamint választási segédletek, termékáttekintők teszik teljessé a katalógus tartalmát.

Kattintson bele a lapozható online változatba és győződjön meg kínálatunkról! Katalógusunk nyomtatott változatát is igényelheti termékmenedzserünktől.

Lapozható katalógus megtekintése
Elaflex vegyipari és gyógyszeripari tömlők

ELAFLEX tömlők és csatlakozók - 90 éves tapasztalat és szakértelem

A Haberkorn Fairtool az Elaflex német ipari tömlőgyártó cég magyarországi forgalmazója. A gyártó kínálatában megtalálhatók a legspeciálisabb tömlőtípusok és a hozzáillő csatlakozók. Így például a vegyi anyagok különböző típusaihoz (sav, lúg, oldószerek, ásványi olajok, robbanásveszélyes anyagok, élelmiszer, alkohol) használt tömlők. A benzinkúttechnikában az Elaflex automata szelepes töltőpisztolyai világszerte a legelterjedtebbek. 

Az Elaflex termékeit a mindenkori szabványok szerint gyártja, ezért azok a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A termékek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek az üzemeltetési költség/élettartam/használati idő tekintetében.

További információkért és az Elaflex vegyipari és gyógyszeripari termékekért tekintse meg prospektusunkat.

tovább
Tömlő térhálósító pontokkal

AMPIUS® – a digitális tömlő

Gyakran már a tömlők is részei a digitális rendszereknek. Ezért van értelme annak, hogy a tömlők egy digitális felülettel/interface-el is rendelkezzenek. Pontosan ezt tette a Masterflex csoport az AMPIUS®-al. A jövőben ez lesz a gyűjtőneve az összes olyan "okos" tömlőnek, amelyek hálózatba köthetők.

Több információ az AMPIUS®-ról
Ipari tömlők - Alfagomma tömlők

Újdonság - ALFAGOMMA vegyi tömlők

Az Alfagomma UPE ALFA 529AA vegyi tömlő egy új, kitűnő ár-érték arányú vegyi tömlő a Haberkorn Fairtool Kft. kínálatában, melyből a teljes méretsor 24 órán belül raktárról szállítható.
A vegyi anyagok 98%-hoz használható, UPE belsővel, rendkívül hajlékony felépítéssel. Alkalmas savak, lúgok, sók, szerves vegyületek, klórozott szénhidrogének és oxidáló savak szállítására.
Műhelyünkben a tömlő méretre vágható, szerelhető (akár roppantással is). Kérésre elvégezzük a tömlő nyomáspróbáját és egyéni azonosítással történő ellátását.

tovább
Ipari tömlő - műhely

Műhelymunka

Budapesti műhelyünkben, vevőink igényeinek megfelelően, vágjuk méretre és szereljük készre az összes kereskedelmi forgalomban lévő anyagú tömlőt. A leggyakrabban használt szerelvények: tömlőbilincsek, félbilincsek, csigamenetes bilincsek, préshüvelyek, pántoló szalagok.
Igény esetén helyszíni felmérést és műszaki tanácsadást is végzünk.
Lehetőség van a tömlők szabványnak megfelelő nyomás-, tömítettség és vezetőképesség vizsgálatára, illetve egyéni azonosításra is. 

Ipari tömlők - nagy raktárkészlet

Nagy raktárkészlet

Teljeskörű szolgáltatóként, a Haberkorn-nál megtalálja amire szüksége van. Több száz féle csúcsminőségű tömlő, csatlakozó, bilincs és rögzítő-anyag közül választhat. Több ezer méteres budapesti készletünkről 24 órán belül, a több mint 3000 féle raktári tétellel rendelkező osztrák raktárunkból pedig 1-2 héten belül kiszolgáljuk vevőinket. A Haberkorn Fairtool Kft.-nél egyesül a minőség, megbízhatóság és gyorsaság. 

H-Plus sajátmárkás ipari tömlők

A verhetetlen: H-Plus ipari tömlők

A H-Plus, sajátmárkás, egyedi tömlőkínálatunkat a vezető, minőségi termékeket gyártó cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek mindig azonnal elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. Bármilyen ipari környezetben, a legmagasabb igényeket is kielégítik. Természetesen, a rájuk vonatkozó szabványoknak is megfelelnek.   

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások


Beszállítóink