Menu

Ipari tömlők és armatúrák

Sokkal több mint pusztán műanyag és fém

Az útmutatóhoz További információ
Ajánlások

Válogatott termékek, márkák és tippek a szortimentből: Ipari tömlők és armatúrák.

Gőztömlő H-Plus Premium 210 °C - 18 bar | Gőztömlők
megnézett
Vásárolt
Gőztömlő H-Plus Premium 210 °C - 18 bar

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Gőztömlők

Telített gőz és forró víz szállítására sokoldalúan használható minőségi tömlő, amely megfelel a DIN EN ISO 6134-2A (korábban DIN 2825) sz. szabványnak.

Gumi víztömlő H-Plus | Víztömlők
megnézett
Vásárolt
Gumi víztömlő H-Plus

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Víztömlők

Víztömlő a jelentős építőipari, ipari, kertészeti stb. igénybevételre.

Préslégtömlő H-Plus AIR sárga 25 bar | Préslégtömlők
megnézett
Vásárolt
Préslégtömlő H-Plus AIR sárga 25 bar

H-Plus - Haberkorn Markenqualität | Préslégtömlők

Robusztus és flexibilis préslégtömlő víz- és kenőanyag-tartalmú sűrített levegőhöz a legnehezebb körülmények között is, víztömlőként is alkalmazható.

STORZ kapocskulcs | STORZ csatlakozók
megnézett
Vásárolt
STORZ kapocskulcs

STORZ csatlakozók

Csatlakozókulcs STORZ csatlakozókhoz.

Hozzáadott érték

Támogatjuk tanácsadással, termék-kiválasztással és szolgáltatásokkal a Ipari tömlők és armatúrák területén.

Két férfi beszélgetKét férfi beszélgetKét férfi beszélget
Tömlők egy raklaponTömlők egy raklaponTömlők egy raklapon
Tömlő méretre vágásaTömlő méretre vágásaTömlő méretre vágása

Szakértőink örömmel adnak Önnek tanácsot

Különböző szakcsoportok tagjaként a tömlő- és szerelvénytechnikára specializálódott műszaki kereskedő cégként mindig készséggel állunk az Ön rendelkezésére, mint kompetens beszerzési partner. Hozzáértő értékesítési tanácsadóként szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő megoldást. Szakértőink rendszeres oktatása és továbbképzése biztosítja, hogy mindig naprakészek maradjanak.
Kapcsolat szakértőnkkel

Minden, amire szükség lehet

A Haberkorn az ipari tömlők és szerelvények területén több, mint 3000 raktári tételt kínál. Ez a víztömlőktől kezdve a vegyipari tömlőkig mindent magában foglal, az egyes elemeket és a használatra kész szerelt tömlőket egyaránt. H-Plus saját márkás ipari tömlőink kiváló minőségűek.

Több, mint csupán a megfelelő termék

Ipari tömlőink és szerelvényeink mellé számos szolgáltatást is kínálunk. A tömlőket méretre vágjuk, ellátjuk a megfelelő szerelvényekkel, és előkészítjük a bekötéshez – mindent az Ön igényei szerint. Emellett korszerű módszerekkel nyomás-, tömítettség- és vezetőképesség-vizsgálatokat is végzünk.
A szolgáltatások áttekintése

Gyakran Ismételt Kérdések

Figyelmébe ajánljuk

EASYLOC<sup>®</sup> csatlakozók

Új ELAFLEX EASYLOC® biztonsági csatlakozók

Még biztonságosabb

A biztonsági karok megakadályozzák a véletlen oldódást, mely az ipari környezetben tapasztalható rezgések, vagy akár a kezelő hibája miatt is bekövetkezhet.

Az új változat rozsdamentes acélból készült, és a lehető legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel, ezért veszélyes közegek kezelésénél is használható.

Rendelkezésre álló típusok:

  • csatlakozó anya belső zárósapkával, DC forma
  • csatlakozó anya tömlővéggel, CC forma
  • csatlakozó anya belső menettel, DF forma
tovább
Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkorn Fairtool-nál

Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkornnál

Új videónkban bemutatjuk tömlő- és szerelvény-kínálatunkat, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat. A Haberkorn Fairtool biztosan megtalálja a legmegfelelőbb eszközöket a különböző iparágakhoz és alkalmazásokhoz.

A gőz- és olajtömlők, vegyi- és hidraulikatömlők, a H-Plus sajátmárkás víz-, levegő- vagy kopásálló tömlőinek széles választéka garantálja, hogy biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást. Kínálunk ezen felül sztenderd alkatrészeket, például fittingeket, szelepeket, csatlakozókat és csöveket, valamint egyedi igényekhez speciális alkatrészeket is.

Nézze meg videónkat és győződjön meg termékeink sokszínűségéről!

Videó megtekintése
Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

A Haberkorn az egyedi tömlőigények szakértője. A Haberkornnál nem csak a szabványos ipari tömlőket találja meg, hanem az Ön beépítési igényei szerint teljesen készre szerelt tömlőket is. Speciális szerelvényekkel ellátott szerelt tömlőket is, mint például a készre gyártott nemesacél- és teflontömlőket is kínálunk. Az ajánlatkérési folyamat egyszerűsítése érdekében egy online űrlapot készítettünk. Ennek a kitöltött űrlapnak a visszaküldése után szakértőnk egyszerűen és gyorsan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Egyszerűen töltse le űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket a számítógépén, majd az „Űrlap küldése“ gombra kattintva, küldje el számunkra igényét.

Tovább az űrlapra
Elaflex vegyipari és gyógyszeripari tömlők

ELAFLEX tömlők és csatlakozók - 90 éves tapasztalat és szakértelem

A Haberkorn az Elaflex német ipari tömlőgyártó cég magyarországi forgalmazója. A gyártó kínálatában megtalálhatók a legspeciálisabb tömlőtípusok és a hozzáillő csatlakozók. Így például a vegyi anyagok különböző típusaihoz (sav, lúg, oldószerek, ásványi olajok, robbanásveszélyes anyagok, élelmiszer, alkohol) használt tömlők. A benzinkúttechnikában az Elaflex automata szelepes töltőpisztolyai világszerte a legelterjedtebbek. 

Az Elaflex termékeit a mindenkori szabványok szerint gyártja, ezért azok a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A termékek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek az üzemeltetési költség/élettartam/használati idő tekintetében.

További információkért és az Elaflex vegyipari és gyógyszeripari termékekért tekintse meg prospektusunkat.

tovább
Tömlő térhálósító pontokkal

AMPIUS® – a digitális tömlő

Gyakran már a tömlők is részei a digitális rendszereknek. Ezért van értelme annak, hogy a tömlők egy digitális felülettel/interface-el is rendelkezzenek. Pontosan ezt tette a Masterflex csoport az AMPIUS®-al. A jövőben ez lesz a gyűjtőneve az összes olyan "okos" tömlőnek, amelyek hálózatba köthetők.

Több információ az AMPIUS®-ról
Ipari tömlő - műhely

Műhelymunka

Budapesti műhelyünkben, vevőink igényeinek megfelelően, vágjuk méretre és szereljük készre az összes kereskedelmi forgalomban lévő anyagú tömlőt. A leggyakrabban használt szerelvények: tömlőbilincsek, félbilincsek, csigamenetes bilincsek, préshüvelyek, pántoló szalagok.
Igény esetén helyszíni felmérést és műszaki tanácsadást is végzünk.
Lehetőség van a tömlők szabványnak megfelelő nyomás-, tömítettség és vezetőképesség vizsgálatára, illetve egyéni azonosításra is. 

Ipari tömlők - nagy raktárkészlet

Nagy raktárkészlet

Teljeskörű szolgáltatóként, a Haberkorn-nál megtalálja amire szüksége van. Több száz féle csúcsminőségű tömlő, csatlakozó, bilincs és rögzítő-anyag közül választhat. Több ezer méteres budapesti készletünkről 24 órán belül, a több mint 3000 féle raktári tétellel rendelkező osztrák raktárunkból pedig 1-2 héten belül kiszolgáljuk vevőinket. A Haberkorn Fairtool Kft.-nél egyesül a minőség, megbízhatóság és gyorsaság. 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák