Ipari tömlők és armatúrák

Ipari tömlők a Haberkornnál

Jóval több mint műanyag és fém

A Haberkorn széles és átfogó termékkínálattal rendelkezik az ipari tömlők és szerelvények területén. A víztömlőtől a vegyi tömlőig, a körmös csatlakozótól az önzáró száraz csatlakozóig, az egyszerű felépítésű tömlőtől a komplex, bevizsgált tömlővezetékekig - azonos minőségű termékeket szállítunk partnereinknek. Gyakran sok múlik egy "kis tömlőn". Szakértelmünknek és nagy raktárkészletünknek köszönhetően megbízható partnerei vagyunk ipari vevőinknek. 


Ipari tömlők és armatúrák a webáruházban


Mit ajánlunk Önnek?

EASYLOC® csatlakozók

Új ELAFLEX EASYLOC® biztonsági csatlakozók

Még biztonságosabb

A biztonsági karok megakadályozzák a véletlen oldódást, mely az ipari környezetben tapasztalható rezgések, vagy akár a kezelő hibája miatt is bekövetkezhet.

Az új változat rozsdamentes acélból készült, és a lehető legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelel, ezért veszélyes közegek kezelésénél is használható.

Rndelkezésre álló típusok:

  • csatlakozó anya belső zárósapkával, DC forma
  • csatlakozó anya tömlővéggel, CC forma
  • csatlakozó anya belső menettel, DF forma
tovább
LÜDECKE ESI-ESIK gyorscsatlakozók

LÜDECKE ESI-ESIK gyorscsatlakozók

Szakértelem, pontosság és teljesítmény - a LÜDECKE a kiváló minőségű önzáró gyorscsatlakozó-rendszerek és a robusztus szerelvények specialistája.
Legyen szó pneumatikáról, hőmérséklet-szabályozásról, a feldolgozóiparról vagy az építési szerelvényekről és vízcsatlakozókról – a LÜDECKE-től mindig a legjobb minőségű "Made in Germany" terméket kapja.

Legújabb termékvideójában a LÜDECKE bemutatja, hogyan működik a reteszelő anyával ellátott hüvelyzáró mechanizmus és elmagyarázza az ESI és az ESIK biztonsági gyorscsatlakozók párhuzamait és különbségeit. Az ESIK sorozat dugaszkódolással rendelkezik, ami megakadályozza a dugó elcsavarodását a hüvelyben. Az ESIK DN 7.8 sorozat különösen alkalmas a lefolyók tisztítására és felújítására.
 
Az ESI sorozat termékei nem rendelkeznek plug kódolással. Ez azt jelenti, hogy a dugó mozgatható a hüvelyben és nagy rugalmasságot tesz lehetővé, például összeszerelt tömlőknél.
 
A LÜDECKE ESI-ESIK gyorscsatlakozókról bővebb információt talál a honlapunkról letölthető online katalógus 63-65 oldalain.
 
LÜDECKE termékekkel kapcsolatos információkkal, megrendeléssel, keresse termékmenedzserünket.

Nézze meg videónkat és győződjön meg a Lüdecke ESI-ESIK gyorscsatlakozók előnyeiről!

Videó megtekintése
Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkorn Fairtool-nál

Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkorn Fairtool-nál

Új videónkban bemutatjuk tömlő- és szerelvény-kínálatunkat, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat. A Haberkorn Fairtool-nál biztosan megtalálja a legmegfelelőbb eszközöket a különböző iparágakhoz és alkalmazásokhoz.

A gőz- és olajtömlők, vegyi- és hidraulikatömlők, a H-Plus sajátmárkás víz-, levegő- vagy kopásálló tömlőinek széles választéka garantálja, hogy biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást. Kínálunk ezen felül sztenderd alkatrészeket, például fittingeket, szelepeket, csatlakozókat és csöveket, valamint egyedi igényekhez speciális alkatrészeket is.

Nézze meg videónkat és győződjön meg termékeink sokszínűségéről!

Videó megtekintése
Új katalógus - Tömlők és szerelvények

Megjelent az új tömlő, szerelvény és pneumatika katalógus!

Anyacégünk új, német nyelvű katalógusában nemcsak átfogó tömlő, csatlakozó- és pneumatika termékeinket találja meg, hanem azt is megtudhatja, hogy milyen termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál a Haberkorn. Használati utasítások, hasznos tudnivalók az egyes tömlőváltozatokról, valamint választási segédletek, termékáttekintők teszik teljessé a katalógus tartalmát.

Kattintson bele a lapozható online változatba és győződjön meg kínálatunkról! Katalógusunk nyomtatott változatát is igényelheti termékmenedzserünktől.

Lapozható katalógus megtekintése
Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

A Haberkorn Fairtool az egyedi tömlőigények szakértője. A Haberkornnál nem csak a szabványos ipari tömlőket találja meg, hanem az Ön beépítési igényei szerint teljesen készre szerelt tömlőket is. Speciális szerelvényekkel ellátott szerelt tömlőket is, mint például a készre gyártott nemesacél- és teflontömlőket is kínálunk. Az ajánlatkérési folyamat egyszerűsítése érdekében egy online űrlapot készítettünk. Ennek a kitöltött űrlapnak a visszaküldése után szakértőnk egyszerűen és gyorsan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Egyszerűen töltse le űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket a számítógépén, majd az „Űrlap küldése“ gombra kattintva, küldje el számunkra igényét.

Tovább az űrlapra
Semperflex tömlők

SEMPERFLEX - Tömlők minden területre

Az Ausztriai központú Semperflex a Semperit csoport tagja, Európa legnagyobb ipari tömlőgyártója a Haberkorn Fairtool Kft. stratégiai partnere. Tömlőik az ipar minden területén megtalálhatók, a vegyipartól az élelmiszeriparon keresztül az újrahasznosításig. Céljuk, hogy minden elképzelhető alkalmazáshoz a legmagasabb minőségű, bevizsgált tömlőket biztosítsák partnereik számára. A legszigorúbb iparági követelményeket is teljesítő tömlőket a Cseh köztársaságban található gyártóüzemük a világ szinte minden pontjára szállítja. Kínálatukban minden vállalkozás megtalálja a számára szükséges megoldásokat.

Segítünk, ha nem biztos a dolgában! Szakértő munkatársaink a technológia és a szállítandó anyagok ismeretében személyre szabott megoldást nyújtanak problémáira, műhelyünk pedig az Ön igényei szerint tudja elkészíteni tömlőit a megfelelő hosszban és a szükséges csatlakozókkal.

tovább
Tömlő térhálósító pontokkal

AMPIUS® – a digitális tömlő

Gyakran már a tömlők is részei a digitális rendszereknek. Ezért van értelme annak, hogy a tömlők egy digitális felülettel/interface-el is rendelkezzenek. Pontosan ezt tette a Masterflex csoport az AMPIUS®-al. A jövőben ez lesz a gyűjtőneve az összes olyan "okos" tömlőnek, amelyek hálózatba köthetők.

Több információ az AMPIUS®-ról
Elaflex vegyipari és gyógyszeripari tömlők

ELAFLEX tömlők és csatlakozók - 90 éves tapasztalat és szakértelem

A német ELAFLEX cég vegyipari és gyógyszeripari tömlőivel és csatlakozóival bővült a Haberkorn ipari tömlőkínálata.

Miért érdemes Elaflex terméket választani?

Mert az Elaflex termékkínálatában megtalálja a megfelelő tömlőtípust a hozzáillő csatlakozóval, például a vegyi anyagok különböző típusaihoz, savra, lúgra, oldószerekre, ásványi olajokra, robbanásveszélyes anyagokra, élelmiszerre, alkoholra. 

A benzinkúttechnikában az Elaflex automata szelepes töltőpisztolyai világszerte a legelterjedtebbek. a vegyi anyagok kannákba, hordókba, tartályokba és IBC-tartályokba való töltéséhez használható speciális típusú pisztolyok is megtalálhatóka kínálatunkban. 

Az ELAFLEX az termékét a mindenkori szabványok szerint gyártja, ezért azok a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Az Elaflex termékek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek az üzemeltetési költség/élettartam/használati idő tekintetében.

ELAFLEX vegyipari és gyógyszeripari termékeinket ebben a prospektusunkban találja.

tovább
Ipari tömlők - Alfagomma tömlők

Újdonság - ALFAGOMMA vegyi tömlők

Az Alfagomma UPE ALFA 529AA vegyi tömlő egy új, kitűnő ár-érték arányú vegyi tömlő a Haberkorn Fairtool Kft. kínálatában, melyből a teljes méretsor 24 órán belül raktárról szállítható.
A vegyi anyagok 98%-hoz használható, UPE belsővel, rendkívül hajlékony felépítéssel. Alkalmas savak, lúgok, sók, szerves vegyületek, klórozott szénhidrogének és oxidáló savak szállítására.
Műhelyünkben a tömlő méretre vágható, szerelhető (akár roppantással is). Kérésre elvégezzük a tömlő nyomáspróbáját és egyéni azonosítással történő ellátását.

tovább
Ipari tömlő - műhely

Műhelymunka

Budapesti műhelyünkben, vevőink igényeinek megfelelően, vágjuk méretre és szereljük készre az összes kereskedelmi forgalomban lévő anyagú tömlőt. A leggyakrabban használt szerelvények: tömlőbilincsek, félbilincsek, csigamenetes bilincsek, préshüvelyek, pántoló szalagok.
Igény esetén helyszíni felmérést és műszaki tanácsadást is végzünk.
Lehetőség van a tömlők szabványnak megfelelő nyomás-, tömítettség és vezetőképesség vizsgálatára, illetve egyéni azonosításra is. 

Ipari tömlők - nagy raktárkészlet

Nagy raktárkészlet

Teljeskörű szolgáltatóként, a Haberkorn-nál megtalálja amire szüksége van. Több száz féle csúcsminőségű tömlő, csatlakozó, bilincs és rögzítő-anyag közül választhat. Több ezer méteres budapesti készletünkről 24 órán belül, a több mint 3000 féle raktári tétellel rendelkező osztrák raktárunkból pedig 1-2 héten belül kiszolgáljuk vevőinket. A Haberkorn Fairtool Kft.-nél egyesül a minőség, megbízhatóság és gyorsaság. 

H-Plus sajátmárkás ipari tömlők

A verhetetlen: H-Plus ipari tömlők

A H-Plus, sajátmárkás, egyedi tömlőkínálatunkat a vezető, minőségi termékeket gyártó cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek mindig azonnal elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. Bármilyen ipari környezetben, a legmagasabb igényeket is kielégítik. Természetesen, a rájuk vonatkozó szabványoknak is megfelelnek.   

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások


Beszállítóink