Menu

AMPIUS® – a digitális tömlő

AMPIUS<sup>®</sup> termékkép

Ipar 4.0 a tömlőgyártásban

Egyre jobban terjed az ipari digitalizáció. A tömlők gyakran már a digitális rendszerek részei. Ezért van értelme, hogy a beépített tömlő képes legyen kommunikálni egy digitális rendszerrel. A Masterflex csoport volt az első tömlőgyártó, amely kifejlesztett egy olyan tömlőrendszert, amelyet alapkivitelben digitális felülettel láttak el. Így jött létre egy komplett rendszer, amely tömlőből, szenzorokból, műszaki tervezésből és adatfeldolgozásból áll.


AMPIUS® – a digitális tömlő

AMPIUS® – Mi ez?

A jövőben, a Masterflex hálózatba köthető, okos tömlőinek különböző változatai AMPIUS® néven lesznek elérhetőek a teljes tömlőkínálathoz. Emellett a digitalizálási lehetőségek nem korlátozódnak meghatározott tömlősorozatokra és -típusokra, vagy bizonyos márkákra. Az elérhető digitális funkciók mindenekelőtt az ügyfelek igényeitől függenek, mivel az AMPIUS® tömlőket a partnerekkel szoros együttműködésben fejlesztik, az egyedi digitális igényekhez igazítva.

AMPIUS<sup>®</sup>

Okos tömlő – mit jelent ez?

Az AMPIUS® tömlők proaktívan kommunikálnak a felhasználókkal. Például, egyértelműen jelzik, hogy megfelelően fel vannak-e szerelve, karbantartást igényelnek, vagy meghibásodás veszélye áll-e fenn. Mivel a tömlőknek és az összekötő rendszereknek jelentős szerepük van a termelékenység, a gépek és létesítmények működése, a minőség és a biztonság szempontjából, ez a digitális megoldás hasznos információkat nyújt az üzemeltetési és állapot-adatokról, illetve segít a hibák azonosításában is.

 

AMPIUS<sup>®</sup> termékkép

Hogyan működik az AMPIUS®?

Az AMPIUS® sorozat részei:

Érzékelők

Az ügyfél igényeihez igazított, érzékelő által rögzített adatok különböző adatátviteli technológiákkal kerülnek leolvasásra. Majd a nyers adatokat az ügyfél számára használható formátumúvá alakítva rendelkezésre bocsátják.

Digitális azonosító és életciklus-követő

Egy telepített olvasó vagy mobileszköz segítségével az adatok leolvashatóak. Az alapváltozat egyértelmű azonosítást és további, a termékhez kapcsolódó információkat kínál. Ez a nyomonkövethetőséget, a termékek összecserélésének elkerülését és akár az automatikus megrendelés lehetőségét is biztosíthatja. A jövőben a termék életciklusával kapcsolatos információk is elérhetőek lesznek.

Okos anyag

Az AMPIUS® tömlőrendszerekben felhasználhatók "okos anyagok", melyek további lehetőségeket nyújtanak az intelligens és jövőorientált folyamatok kialakításához.

AMPIUS<sup>®</sup> termékkép

Az AMPIUS® előnyei - áttekintés

  • Digitálisan leolvaskatók az azonosítási adatok, működési adatok és az állapot-adatok
  • Lehetőség a funkciók fejlesztésére és bővítésére vevői egyedi igények alapján
  • Egyszerű adatátvitel az Ön rendszerkörnyezetén keresztül (például okostelefon)
  • Az AMPIUS® tömlők proaktívan kommunikálnak
Tablet AMPIUS<sup>®</sup> applikációval

Az AMPIUS® alkalmazás

Az ingyenes AMPIUS® alkalmazás lehetővé teszi a digitális tömlőrendszerek adatainak automatikus leolvasását, így információval szolgálhat a tömlőrendszer élettartamáról is. Ezen kívül  a műszaki adatok vagy az egyes alkatrészekre vonatkozó információk is lekérhetők. A jövőben információt kérhet a felszerelt termékek elhasználódásáról, kopásáról, hőmérsékletéről és a szállított közeg áramlási sebességéről is.

 

Alkalmazás letöltése Android készülékre Alkalmazás letöltése Apple készülékre
Számítógép billentyűzet

Indítsa el velünk a projektjét!

Ha érdekli egy fejlesztési projekt elindítása a Haberkorn és a Masterflex közreműködésével, kérjük, vegye fel a kacsolatot termékfelelősünkkel.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák