Ipari tömlők és armatúrák

Ipari tömlők a Haberkornnál

Jóval több mint műanyag és fém

A Haberkorn széles és átfogó termékkínálattal rendelkezik az ipari tömlők és szerelvények területén. A víztömlőtől a vegyi tömlőig, a körmös csatlakozótól az önzáró száraz csatlakozóig, az egyszerű felépítésű tömlőtől a komplex, bevizsgált tömlővezetékekig - azonos minőségű termékeket szállítunk partnereinknek. Gyakran sok múlik egy "kis tömlőn". Szakértelmünknek és nagy raktárkészletünknek köszönhetően megbízható partnerei vagyunk ipari vevőinknek. 

 

 

 


Miért minket válasszon?

Elaflex vegyipari és gyógyszeripari tömlők
ELAFLEX tömlők és csatlakozók - 90 éves tapasztalat és szakértelem

A német ELAFLEX cég vegyipari és gyógyszeripari tömlőivel és csatlakozóival bővült a Haberkorn ipari tömlőkínálata.

Miért érdemes Elaflex terméket választani?

Mert az Elaflex termékkínálatában megtalálja a megfelelő tömlőtípust a hozzáillő csatlakozóval, például a vegyi anyagok különböző típusaihoz, savra, lúgra, oldószerekre, ásványi olajokra, robbanásveszélyes anyagokra, élelmiszerre, alkoholra. 

A benzinkúttechnikában az Elaflex automata szelepes töltőpisztolyai világszerte a legelterjedtebbek. a vegyi anyagok kannákba, hordókba, tartályokba és IBC-tartályokba való töltéséhez használható speciális típusú pisztolyok is megtalálhatóka kínálatunkban. 

Az ELAFLEX az termékét a mindenkori szabványok szerint gyártja, ezért azok a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Az Elaflex termékek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek az üzemeltetési költség/élettartam/használati idő tekintetében.

ELAFLEX vegyipari és gyógyszeripari termékeinket ebben a prospektusunkban találja.

 

 

Ipari tömlők - Alfagomma tömlők
Újdonság - ALFAGOMMA vegyi tömlők

Az Alfagomma UPE ALFA 529AA vegyi tömlő egy új, kitűnő ár-érték arányú vegyi tömlő a Haberkorn kínálatában, melyből a teljes méretsor 24 órán belül raktárról szállítható.
A vegyi anyagok 98%-hoz használható, UPE belsővel, rendkívül hajlékony felépítéssel. Alkalmas savak, lúgok, sók, szerves vegyületek, klórozott szénhidrogének és oxidáló savak szállítására.
Műhelyünkben a tömlő méretre vágható, szerelhető (akár roppantással is). Kérésre elvégezzük a tömlő nyomáspróbáját és egyéni azonosítással történő ellátását.

 

 

Ipari tömlő - műhely
Műhelymunka

Budapesti műhelyünkben, vevőink igényeinek megfelelően, vágjuk méretre és szereljük készre az összes kereskedelmi forgalomban lévő anyagú tömlőt. A leggyakrabban használt szerelvények: tömlőbilincsek, félbilincsek, csigamenetes bilincsek, préshüvelyek, pántoló szalagok.
Igény esetén helyszíni felmérést és műszaki tanácsadást is végzünk.
Lehetőség van a tömlők szabványnak megfelelő nyomás-, tömítettség és vezetőképesség vizsgálatára, illetve egyéni azonosításra is. 

 

 

 

Ipari tömlők - nagy raktárkészlet
Nagy raktárkészlet

Teljeskörű szolgáltatóként, a Haberkorn-nál megtalálja amire szüksége van. Több száz féle csúcsminőségű tömlő, csatlakozó, bilincs és rögzítő-anyag közül választhat. Több ezer méteres budapesti készletünkről 24 órán belül, a több mint 3000 féle raktári tétellel rendelkező osztrák raktárunkból pedig 1-2 héten belül kiszolgáljuk vevőinket. A Haberkornnál egyesül a minőség, megbízhatóság és gyorsaság. 

 

 

H-Plus sajátmárkás ipari tömlők
A verhetetlen: H-Plus ipari tömlők

A H-Plus, sajátmárkás, egyedi tömlőkínálatunkat a vezető, minőségi termékeket gyártó cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek mindig azonnal elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. Bármilyen ipari környezetben, a legmagasabb igényeket is kielégítik. Természetesen, a rájuk vonatkozó szabványoknak is megfelelnek.   

 

 

 Termékhez kapcsolódó szolgáltatások