Ipari tömlők és armatúrák

Ipari tömlők a Haberkornnál

Jóval több mint műanyag és fém

A Haberkorn széles és átfogó termékkínálattal rendelkezik az ipari tömlők és szerelvények területén. A víztömlőtől a vegyi tömlőig, a körmös csatlakozótól az önzáró száraz csatlakozóig, az egyszerű felépítésű tömlőtől a komplex, bevizsgált tömlővezetékekig - azonos minőségű termékeket szállítunk partnereinknek. Gyakran sok múlik egy "kis tömlőn". Szakértelmünknek és nagy raktárkészletünknek köszönhetően megbízható partnerei vagyunk ipari vevőinknek. 

 

 


Miért minket válasszon?

Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények
Ajánlatkérő űrlap - ipari tömlők és szerelvények

A Haberkorn Fairtool az egyedi tömlőigények szakértője. A Haberkornnál nem csak a szabványos ipari tömlőket találja meg, hanem az Ön beépítési igényei szerint teljesen készre szerelt tömlőket is. Speciális szerelvényekkel ellátott szerelt tömlőket is, mint például a készre gyártott nemesacél- és teflontömlőket is kínálunk. Az ajánlatkérési folyamat egyszerűsítése érdekében egy online űrlapot készítettünk. Ennek a kitöltött űrlapnak a visszaküldése után szakértőnk egyszerűen és gyorsan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Egyszerűen töltse le űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket a számítógépén, majd az „Űrlap küldése“ gombra kattintva, küldje el számunkra igényét.

Tovább az űrlapra
Elaflex vegyipari és gyógyszeripari tömlők
ELAFLEX tömlők és csatlakozók - 90 éves tapasztalat és szakértelem

A német ELAFLEX cég vegyipari és gyógyszeripari tömlőivel és csatlakozóival bővült a Haberkorn ipari tömlőkínálata.

Miért érdemes Elaflex terméket választani?

Mert az Elaflex termékkínálatában megtalálja a megfelelő tömlőtípust a hozzáillő csatlakozóval, például a vegyi anyagok különböző típusaihoz, savra, lúgra, oldószerekre, ásványi olajokra, robbanásveszélyes anyagokra, élelmiszerre, alkoholra. 

A benzinkúttechnikában az Elaflex automata szelepes töltőpisztolyai világszerte a legelterjedtebbek. a vegyi anyagok kannákba, hordókba, tartályokba és IBC-tartályokba való töltéséhez használható speciális típusú pisztolyok is megtalálhatóka kínálatunkban. 

Az ELAFLEX az termékét a mindenkori szabványok szerint gyártja, ezért azok a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Az Elaflex termékek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek az üzemeltetési költség/élettartam/használati idő tekintetében.

ELAFLEX vegyipari és gyógyszeripari termékeinket ebben a prospektusunkban találja.

 

Ipari tömlők - Alfagomma tömlők
Újdonság - ALFAGOMMA vegyi tömlők

Az Alfagomma UPE ALFA 529AA vegyi tömlő egy új, kitűnő ár-érték arányú vegyi tömlő a Haberkorn Fairtool Kft. kínálatában, melyből a teljes méretsor 24 órán belül raktárról szállítható.
A vegyi anyagok 98%-hoz használható, UPE belsővel, rendkívül hajlékony felépítéssel. Alkalmas savak, lúgok, sók, szerves vegyületek, klórozott szénhidrogének és oxidáló savak szállítására.
Műhelyünkben a tömlő méretre vágható, szerelhető (akár roppantással is). Kérésre elvégezzük a tömlő nyomáspróbáját és egyéni azonosítással történő ellátását.

 

Ipari tömlő - műhely
Műhelymunka

Budapesti műhelyünkben, vevőink igényeinek megfelelően, vágjuk méretre és szereljük készre az összes kereskedelmi forgalomban lévő anyagú tömlőt. A leggyakrabban használt szerelvények: tömlőbilincsek, félbilincsek, csigamenetes bilincsek, préshüvelyek, pántoló szalagok.
Igény esetén helyszíni felmérést és műszaki tanácsadást is végzünk.
Lehetőség van a tömlők szabványnak megfelelő nyomás-, tömítettség és vezetőképesség vizsgálatára, illetve egyéni azonosításra is. 

 

 

Ipari tömlők - nagy raktárkészlet
Nagy raktárkészlet

Teljeskörű szolgáltatóként, a Haberkorn-nál megtalálja amire szüksége van. Több száz féle csúcsminőségű tömlő, csatlakozó, bilincs és rögzítő-anyag közül választhat. Több ezer méteres budapesti készletünkről 24 órán belül, a több mint 3000 féle raktári tétellel rendelkező osztrák raktárunkból pedig 1-2 héten belül kiszolgáljuk vevőinket. A Haberkorn Fairtool Kft.-nél egyesül a minőség, megbízhatóság és gyorsaság. 

 

H-Plus sajátmárkás ipari tömlők
A verhetetlen: H-Plus ipari tömlők

A H-Plus, sajátmárkás, egyedi tömlőkínálatunkat a vezető, minőségi termékeket gyártó cégekkel közösen alakítottuk ki. Ezek mindig azonnal elérhető, első osztályú és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek. Bármilyen ipari környezetben, a legmagasabb igényeket is kielégítik. Természetesen, a rájuk vonatkozó szabványoknak is megfelelnek.   

 

 


Termékhez kapcsolódó szolgáltatások