Gázérzékelők

Munkavédelem a Haberkornnál

Biztonság tetőtől talpig

A megfelelő munkavédelem kialakításához sok szempontot kell figyelembe venni. Ezek közül az egészség a legfontosabb, de egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés is. A Haberkorn Fairtool mindkét szempontnak nagy jelentőséget tulajdonít. Munkavédelmi termékkínálatunk kialakításában fontos szerepe van az ember és környezet védelmének.

Cégünk fontosnak tartja, hogy az ipari termelő vállalatok biztonságosan, költséghatékonyan és gyorsan tudják végezni munkájukat.


Gázérzékelők a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

MSA ALTAIR 4XR gázérzékelő

ALTAIR® 4XR gázérzékelő-Állandó biztonság

Az ALTAIR® 4XR llandó biztonságot nyújt a gyors reakciójú, az MSA cég által kifejlesztett XCELL érzékelők révén, melyek rendkívüli környezeti körülmények között is kitűnő stabilitást, pontosságot, nagyobb sebességet és ismételhetőséget biztosítanak. A valós idejű kapcsolat érdekében a 4XR integrált Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.Az érzékelők élettartama 4 év, ami  kétszerese az ipari átlagnak.

Az első MILSPEC esésteszt szerint is jóváhagyott eszköz az iparágban: ellenáll 25-szöri 1,2 méter magasságból való leejtésnek, de elvisel egy 7,5 m magasságból betonra történő esést is. Az IP 68 szabvány szerint por- és vízálló.

Alkalmazások: zárt térben, robbanásveszélyes gázszivárgás érzékelésére, mérgező gázok gázszivárgás érzékelésére, oxigén érzékelésére.

Bővebb információkat a termékről szórólapunkban talál vagy keresse tanácsadóinkat.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások