Menu

Mire használhatóak a Leister léghevítők és hőlégfúvók?

Leister forrólevegős készülékek

A Leister forrólevegős készülékei kiválóan alkalmazhatóak a legkülönbözőbb technológiáknál, mint: előmelegítés és hevítés, zsugorítás, hegesztés, aktiválás és oldás, begyújtás és égetés, eltávolítás, szétbontás vagy olvasztás, csírátlanítás és sterilizálás, simítás és fényesítés, feloldás, csatlakoztatás, tesztelés, jégolvasztás és vizsgálat. A Leister ügyfelek nyugodtan támaszkodhatnak tapasztalatainkra és tanácsainkra.

 

 


Forrólevegő a rúzsgyártástól a pénznyomtatásig

Élelmiszeripar

Élelmiszeripar

Ahhoz, hogy az édességek ugyanolyan jól nézzenek ki, mint amilyen finomak, a gyártás után szükség van a felületük simítására. Erre használhatóak a Leister készülékei, melyekkel elektronikusan pontosan szabályozható a forrólevegő mennyisége.

 

 

Papíripar

Papíripar

A frissen nyomtatott papírt - az egyszerű címkéktől a bankjegyekig – forrólevegővel szárítják meg a kiváló nyomdai minőség biztosítására, miközben lehetővé válik a további műveletek gyors elvégzése.

 

 

Autóipar

Autóipar

A belső burkolatok rögzítéséhez műanyagszegecseket használnak, melyeket hevíteni kell, majd a szegecsfejeket hidegen formázzák. A Leister LE MINI készülékeinek használatával lehetőség van a szegecsek rendkívül precíz, egyidejű melegítésére.

 

 

Italgyártás

Italgyártás

Az italgyártásban újabban egyre terjed a fémkupakok zsugorított műanyagra cserélése. Egy Leister HOTWIND hőlégfúvó vagy egy LHS léghevítő, a megfelelő fúvókával, biztosítja a szükséges légellátást.

Kozmetikai ipar - rúzsgyártás

Kozmetikai ipar

A rúzsgyártás különböző fázisaiban használnak forrólevegőt, például a rúzs fényes felületének biztosítására. A csomagolás során pedig egy műanyagréteget zsugorítanak forrólevegővel a termékre.

 

 

Logisztika

Logisztika

A raklapra helyezett áru takarására, lefedésére PE zsugorfóliát használnak, amelyet forrólevegővel zsugorítanak. Ehhez a Leister hőlégfúvóijelenthetik a megbízható megoldást, melyek kiválóan alkalmasak gyűjtőcsomagolás készítésére.

 

 

 

Csomagolóipar

Élelmiszeripar

A tejesdobozok gyártásánál a már száraz kartonpapírra egy extruder segítségével egy polietilén vízálló réteg kerül, majd a gyártási folyamat végén sterilizálják a dobozt. A Leister készülékei segítségével elvégezhetőek a szárítási, hegesztési és sterilizálási műveletek.

 

 

 

Kévépörkölés

Élelmiszeripar

A kávét a Leister forrólevegős készülékeivel pörkölik. Hogy a kávészemek ne égjenek meg és kiváló minőségű legyen a pörkölés, szükség van a hőmérséklet nagyon pontos beállítására.

 

 

 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák