Mire használhatóak a Leister léghevítők és hőlégfúvók?

Leister forrólevegős készülékek

A Leister forrólevegős készülékei kiválóan alkalmazhatóak a legkülönbözőbb technológiáknál, mint: előmelegítés és hevítés, zsugorítás, hegesztés, aktiválás és oldás, begyújtás és égetés, eltávolítás, szétbontás vagy olvasztás, csírátlanítás és sterilizálás, simítás és fényesítés, feloldás, csatlakoztatás, tesztelés, jégolvasztás és vizsgálat. A Leister ügyfelek nyugodtan támaszkodhatnak tapasztalatainkra és tanácsainkra.

 

 


Forrólevegő a rúzsgyártástól a pénznyomtatásig

Élelmiszeripar

Élelmiszeripar

Ahhoz, hogy az édességek ugyanolyan jól nézzenek ki, mint amilyen finomak, a gyártás után szükség van a felületük simítására. Erre használhatóak a Leister készülékei, melyekkel elektronikusan pontosan szabályozható a forrólevegő mennyisége.

 

 

Papíripar

Papíripar

A frissen nyomtatott papírt - az egyszerű címkéktől a bankjegyekig – forrólevegővel szárítják meg a kiváló nyomdai minőség biztosítására, miközben lehetővé válik a további műveletek gyors elvégzése.

 

 

Autóipar

Autóipar

A belső burkolatok rögzítéséhez műanyagszegecseket használnak, melyeket hevíteni kell, majd a szegecsfejeket hidegen formázzák. A Leister LE MINI készülékeinek használatával lehetőség van a szegecsek rendkívül precíz, egyidejű melegítésére.

 

 

Italgyártás

Italgyártás

Az italgyártásban újabban egyre terjed a fémkupakok zsugorított műanyagra cserélése. Egy Leister HOTWIND hőlégfúvó vagy egy LHS léghevítő, a megfelelő fúvókával, biztosítja a szükséges légellátást.

Kozmetikai ipar - rúzsgyártás

Kozmetikai ipar

A rúzsgyártás különböző fázisaiban használnak forrólevegőt, például a rúzs fényes felületének biztosítására. A csomagolás során pedig egy műanyagréteget zsugorítanak forrólevegővel a termékre.

 

 

Logisztika

Logisztika

A raklapra helyezett áru takarására, lefedésére PE zsugorfóliát használnak, amelyet forrólevegővel zsugorítanak. Ehhez a Leister hőlégfúvóijelenthetik a megbízható megoldást, melyek kiválóan alkalmasak gyűjtőcsomagolás készítésére.

 

 

 

Csomagolóipar

Élelmiszeripar

A tejesdobozok gyártásánál a már száraz kartonpapírra egy extruder segítségével egy polietilén vízálló réteg kerül, majd a gyártási folyamat végén sterilizálják a dobozt. A Leister készülékei segítségével elvégezhetőek a szárítási, hegesztési és sterilizálási műveletek.

 

 

 

Kévépörkölés

Élelmiszeripar

A kávét a Leister forrólevegős készülékeivel pörkölik. Hogy a kávészemek ne égjenek meg és kiváló minőségű legyen a pörkölés, szükség van a hőmérséklet nagyon pontos beállítására.