Menu

Svájci minőség minden forrólevegős alkalmazáshoz

Leister forrólevegős megoldások

A Leister minden terméke folyamatosan ellenőrzött (ISO, IEC, EN, UL szabványok szerint), a gyártási folyamatok állandó fejlesztésének köszönhetően a termékek több éven át tartó, komoly igénybevételt követően is megbízhatóan működnek. A termelési folyamatok optimalizálásától, a tetőszigetelési rendszerek kialakításán keresztül, a forró levegőt használó berendezések felépítéséig a Haberkorn Kft. az Ön partnere.

A megvásárolt Leister készülékek garanciális és garancián túli szervizelését, valamint a szükséges alakatrészeket is biztosítjuk Önnek.

További információért, szaktanácsadásért keresse az Ön Haberkorn tanácsadóját!


A műanyaghegesztés készülékei

Műanyaghegesztés

Műanyaghegesztés

A Leister sajátlevegős kézi készülékei, hegesztőautomatái vagy kézi extruderei jól illeszkednek a műanyagok tulajdonságaihoz. Készülékeinket a tetőszigetelés, molinók, ponyvák, padlóburkolatok készítése során, továbbá a mélyépítés, az alagútépítés, szemétlerakók építése, a műanyag megmunkálás, valamint a zsugorfóliázás terén egyaránt használják.

Műanyaghegesztéshez haszálható készülékeinket megtekintheti online, lapozható prospektusunkban.

 

Leister szerviz

Leister készülékek szervizelése

Budapesti műhelyünkben a megvásárolt Leister készülékek garanciális és garancián túli szervizelésével állunk az Ön rendelkezésére. Csak küldje be meghibásodott készülékét és mi rövid időn belül megjavítjuk!

 

Leister alkatrészek

Leister alkatrészek

A Leister készülékekhez a svájci gyártó a Haberkornon Fairtool Kft.-n keresztül biztosítja a garanciát, a garanciális szolgáltatást, alkatrész és szerviz támogatást.

Az alkatrészcserénél a garancián túli javításokhoz erdeti Leister alkatrészeket használunk, a cseréket saját, budapesti műhelyünkben végezzük, a beépített alkatrészekre pedig 6 hónapos garanciát vállalunk.

 

Tetőszigetelés

Tetőszigetelés

A Leister hegesztőautomatáira és sajátlevegős kézi készülékeire esik a választás elsőként, amikor tető­szigetelésről van szó. ­Hatékonyság, minőség és megbízhatóság a világ­szerte elismert, legmagasabb színvonalon!

A VARIMAT V2 hegesztőautómatával gyorsan és költséghatékonyan hegeszthetők a polimer tetőszigetelő fóliák. Az egyszerű működésű "e-Drive" kezelőegység segítségével pedig a hegesztés valamennyi paramétere beállítható.

 

 

Műszaki textiliák és ipari felhasználású anyagok

Műszaki textíliák és ipari felhasználású anyagok

A műszaki textíliák, ipari célú anyagok, ponyvák és reklámplakátok/­molinók gyártása tartós és megbízható ­hegesztést igényel, melyhez a Leister biztosít megfelelő készülékeket. A tartozékválaszték pedig biztosítja a gazdaságosságot, a még magasabb minőséget és a még nagyobb hatékonyságot.

A robusztus VARIANT T1 hegesztőautomata szegély-, átlapoló és szalaghegesztésre egyaránt használható. A készülék meggyőző tulajdonsága a nagy hegesztési sebesség, amely különösen hasznos a varratok megerősítése, valamint rongálásbiztos szalagok felhegesztése során a gépjárműponyva-gyártásban. Az e-Drive gombbal egyszerűen beállíthatók a  hegesztési paraméterek.

 

 

Mélyépítés, alagútépítés, tározók építése

Mélyépítés, alagútépítés, tározók építése

A mélyépítésben a gépparknak különleges követelményeknek kell megfelelnie. A legkedvezőtlenebb munkakörülmények a legmagasabb minőséget és legnagyobb hatékonyságot követelik. A Leister tökéletesen összehangolt készülékválasztéka problémamentesen megfelel ezeknek a követelményeknek.

A GEOSTAR G5/G7 hőékes hegesztőkészülékkel akár 240 m geofólia hegeszthető egy menet alatt, akár 12 m/perc hegesztési sebességgel. Az ékek 1 perc alatt kicserélhetőek, a digitális kijelzőn pedig beállítható a hőmérséklet, a sebesség, a nyomás és a tápfeszültség.

Tartálygyártás

Tartálygyártás

A tartály- és készülékgyártás során a sokoldalúság és a minőség a kérdés. A Leister a kézi extruderek és forrólevegős kézi készülékek széles választékát kínálja, légellátóval vagy anélkül.

A WELDPLAST S2 digitális vezérlésű extruder szénkefementes, karbantartást nem igénylő motorral rendelkezik és kifejezetten a PVC hegesztés magas követelményeihez igazodva került kialakításra. Az előállított varrat tökéletes, ezen kívül ergonomikus és kényelmes.

 

 

Padlószigetelés, belsőépítészet

Padlószigetelés, belsőépítészet

A padlóburkolatok gyártóinak fontos a munka során felhasznált anyag sérülésmentessége. A Leister az ideális eszközöket ajánlja erre a feladatra, kiegészítve a széles tartozék­kínálattal.

A MINIFLOOR hajtásegyság másodpercek alatt automata hegesztővé alakítja sajátlevegős kézi gépét, így növelve a hegesztés minőségét, megkönnyítve a munkát, és jelentősen csökkentve az ahhoz szükséges időt. Könnyű és egyszerűen szállítható megoldás!

 

 

 

Általános felhasználások

Általános felhasználások

A Leister sajátlevegős kézi készülékei világszerte elérhetők és megbízhatóságukkal, svájci minőségükkel, valamint kiterjedt tartozék- és eszközkínálatukkal hódítanak.

A TRIAC AT egy intelligens sajátlevegős kézi készülék, amely ideális műanyagok hegesztéséhez és zsugorításához. Bármilyen, akár nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz is használható, mindenféle időjárási körülmény között, kültérben és beltérben egyaránt.

 

 

 


Ipari alkalmazások berendezései

Ipari léghevítők

Ipari léghevítők

A forró levegőt egyre nagyobb mértékben hasznosítják a különböző ipari eljárások során. Jellemző alkalmazási területei – a teljesség igénye nélkül – az aktiválás, hevítés, vulkanizálás, olvasztás, zsugorítás, műanyagforrasztás, sterilizálás, szárítás és melegítés. A Leister ügyfelei profitálhatnak széleskörű mérnöki tudásbázisunkból és tanácsadásunk révén előnyhöz juthatnak a forrólevegős alkalmazások tervezése során.

Ipari alkalmazásokhoz használható berendezéseinket ipari prospektusunkban találja.

 

 

 

Energia- és költség-megtakarítás a forró levegő újrahasznosításával

Takaréskoskodjon a forró levegő újrahasznosításával!

A forró levegő újrahasznosításával nagy mennyiségű energia, s így jelentős összegű pénz takarítható meg. A LEISTER léghevítőket és légellátókat kombináló, személyre szabott megoldásokat kínál, melyek hőálló kialakításuk révén lehetővé teszik a forró levegő újrahasznosítását. Egy erre vonatkozó számítási példát itt talál.

A forró levegő „újrahasznosításának” feltétele, hogy a légellátó és a léghevítő egyaránt ellenálljon a magas hőmérsékletnek a légbeömlő nyílás oldalán. A LEISTER dupla peremmel ellátott, LE 5000 DF-R és LE 10000 DF-R típusú léghevítői (ipari prospektus 48. és 49. o.), valamint az RBR légellátó (ipari prospektus 56. o.) megoldást nyújtanak erre a problémára, és használatukkal az akár 350 °C-os levegő mozgatása, újramelegítése és keringetése sem okoz gondot.

 

 

 

Hőlégfúvók

Hőlégfúvók

A Leister forrólevegős rendszereit az ipar szinte minden területén alkalmazzák, ahol hőlégfúvásra van szükség. Legyen szó élelmiszeriparról, szesz- és üdítőital-iparról, papíriparról, autógyártásról, kozmetikai iparról vagy logisztikáról, a Leister kínálatában megtalálja az Ön számára megfelelő készüléket.

A HOTWIND SYSTEM hőlégfúvó integrált vezérlésű egységként, illetve interfészen keresztül, zártláncú rendszerbe kapcsolva egyaránt használható.

 

 

 

Léghevítők

Léghevítők

A Leister léghevítő termékcsaládja tekintélyes teljesítményskálát ölel fel és sokszínűségüknek köszönhetően gyakorlatilag bármely forrólevegős alkalmazáshoz ideális megoldást kínálnak. Ezek a léghevítők akár 900 °C ­hőmérséklet előállítására vagy 40 kW teljesítményre képesek, egyes típusok pedig olyan iparágakban is alkalmazhatóak, ahol „tiszta” környezet megteremtésére van szükség.

Az LHS léghevítő termékcsalád 550 W-tól egészen 40 kW-ig terjedő, tekintélyes teljesítményskálát ölel fel, és sokszínűségének köszönhetően gyakorlatilag bármely forrólevegős alkalmazáshoz ideális megoldást kínál.

 

Légellátók

Légellátók

Kompakt kialakításúak, nagy teljesítményűek (akár 600 ­l/perc nagynyomású levegő biztosítására képesek) és könnyen integrálhatóak az ipari folyamatokba. Nagyon csendesek, bármilyen irányban telepíthetőek, még szélsőséges körülmények között és folyamatos üzemeltetés mellett is időtállóak. Egyes típusok alkalmasak a forró levegő újrahasznosítására, ami jelentős mennyiségű energia- és költségmegtakarítást eredményez.

A ROBUST légellátóban hatalmas erő párosul a kompakt kialakítással. Nagyon csendes, bármilyen irányba telepíthető és szélsőséges körülmények között, folyamatos üzemeltetés mellett is hosszú ideig üzembiztosan működik.

 

 

 

Szabályzók és interfészek

Szabályzók és interfészek

A Leister hőmérséklet-szabályzóival pontosan szabályozható a léghevítők és hőlégfúvók által kibocsátott levegő hőmérséklete (digitális kijelzőn, két szabadon programozható kimenettel), a frekvencia-szabályzó segítségével pedig állítható a légmennyiség és a fűtési teljesítmény, egymástól függetlenül, ezáltal hatékonyabbá tehetők a forró­levegős eljárások.

A CSS egy univerzálisan beépíthető hőmérséklet-szabályzó, kábel nélküli csavaros csatlakozóval ellátott, és 2 külön programozható risztási kimenettel, valamint 2 potenciálmentes relével rendelkezik.

 

 

 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák