Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

A digitális tömlő - Ipar 4.0 a tömlőgyártásban

A digitalizáció már régóta az iparban sem idegen szó. A digitalizálás folyamatosan terjed – miért maradnának ki ebből a tömlők?

A Masterflex volt az első tömlőgyártó, aki kifejlesztett egy olyan tömlőrendszert, amely alapkivitelben digitális felülettel van ellátva. Így létrejött egy komplett, működő rendszer, amely tömlőből, szenzorokból, műszaki részből és adatfeldolgozásból áll. Így tud a beépített tömlő egy meglévő digitális rendszerrel kommunikálni.

A jövőben, a Masterflex okos tömlőinek különböző változatai AMPIUS® néven lesznek elérhetőek a teljes tömlőkínálathoz. A honlapunkon, egy oldalon összefoglaltuk, hogy mit jelent ez pontosan, hogyan működik az AMPIUS®, és milyen előnyei vannak. Kattintson bele!

És ha érdekli egy fejlesztési projekt elindítása a Haberkorn Fairtool és a Masterflex közreműködésével, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy keresse ipari tömlő tanácsadóját!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák