Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

A Leister hőlégtechnikai termékei már elérhetőek a webshopban

A Haberkorn Fairtool már hosszú ideje egyedüli hivatalos forgalmazója és szakszervizelője a Leister Technologies AG piacvezető gépeinek, partnereink legnagyobb megelégedésére.

A Leister cég több mint 70 éves tapasztalattal bír az ipari léghevítők, a műanyaghegesztés valamint a forrólevegős kézi készülékek terén. A vállalat fennállása óta kizárólag a hőlégtechnika területére összpontosít, így a svájci precizitás mellett ennek is köszönhető, hogy olyan kiváló minőségű gyártmányokat tudhat neve alatt, amelyek a legzordabb ipari körülmények között is maximálisan helyt tudnak állni.

Az egyre bővülő kereslethez igazodva 2021. májusától naprakész leírásokkal, műszaki adatokkal és képekkel együtt elérhetővé tettük webshopunkban a márka közel 300 termékét. 

Látogasson el aloldalunkra, ismerje meg a Leister gépek felhasználási területeit, böngésszen online lapozható termékkatalógusainkban, vagy keresse fel kérdéseivel termékmenedzserünket.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák