Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

CONTI® élelmiszeripari tömlők a Haberkorn Fairtool kínálatában

A Haberkorn Fairtool nemrég felvette a kínálatába a CONTINENTAL CONTI® FOOD & DRINK FLEX élelmiszeripari tömlőit és az új Blue Steam tömlőt.

A CONTI® FOOD & DRINK FLEX tömlők az ideális többcélú tömlők az élelmiszeriparban. Jelenleg három változatban érhetők el: UPE, EPDM és NBR belsővel. 
A könnyű EPDM/NBR belső réteg teljesen szagtalan és íztelen, homogén és sima. A tömlő hőálló + 90 ° C-ig, ellenáll a szokásos tisztítószereknek és fertőtlenítőszereknek.
A CONTI® FOOD & DRINK FLEX UPE az élelmiszer- és italgyártás, valamint a gyógyszer- és kozmetikai ipar számára kiváló minőségű univerzális modell. A fehér, pórusmentes, lágy, abszolút szagtalan és íztelen UPE belső réteget kiváló ellenálló képesség jellemzi a szokásos tisztítószerekkel és fertőtlenítőkkel szemben. A belső réteg ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak, például savaknak és lúgoknak. 
Minden tömlő egy műanyag spirálbetéttel rendelkezik és szerkezeti felépítésüknek köszönhetően nagyon rugalmasak, könnyűek, törésállóak, könnyen kezelhetőek. 

A CONTI® Blue Steam egy nagy teljesítményű tisztítótömlő, EPDM lélekkel, ezért tökéletes az alapos gőztisztításhoz, amely hozzájárul a higiénikus gyártási folyamathoz. További információkat ebben a videóban talál.

Kattintson és tájékozódjon tömlő-újdonságainkról! Termékmenedzserünk készséggel válaszol minden további kérdésére. 
CONTI® Blue Steam termékvideóját itt tekintheti meg.
CONTI® élelmiszeripari tömlők rendelése webáruházunkban.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák