Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent az új 2016-os munkavédelmi katalógusunk!

Megjelent az új, jelentősen kibővült munkavédelmi termékkatalógusunk. Közel 500 oldalon több mint 35 gyártó mintegy 1500 termékét tartalmazza, melyekkel garantálható minden felhasználó egészségének és biztonságának védelme.

Termékválasztékunk főként az Európai Unióban készülő, minőségi árukat foglalja magában, melyek korszerű, a környezetvédelmet szolgáló technológiával készülnek, ezáltal hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez. Termékeink megfelelnek az egyéni védőeszközökkel szemben támasztott legmagasabb minőségi követelményeknek, valamint az európai biztonsági és egészségügyi előírásoknak.

Újdonságként a katalógusban megtalálhatók a Haberkorn H-Plus sajátmárkás cipői, kesztyűi és ruházati termékei, melyek mindenki számára a legjobb választás, aki az ár-érték arány, az elérhetőség és a minőség optimális kombinációját keresi.

Miben is újult meg a katalógusunk?
• Új elrendezés, ergonomikus dizájn
• Áttekinthetőbb termékinformációk
• Tartalmazza a különböző termékcsoportok jogszabályi előírásait, szabványait
• Termékjavaslatok a különböző munkakörülményekhez
• Termékek felhasználási területeinek, anyagainak jelölése
• A termékképeken jelölve van a termékre vonatkozó szabvány

Az új katalógus nyomtatott változata elérhető központunkban és területileg illetékes területi képviselőinknél. Kérjük, hívják központunkat vagy keressék a területileg illetékes kapcsolattartó kollégánkat! A katalógus elektronikus, lapozható változata letölthető innen

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák