Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent az új H-Plus munkavédelmi prospektusunk!

Megjelent az új Haberkorn H-Plus sajátmárkás egyéni védőeszköz prospektusunk. Összegyűjtöttük a legújabb igények szerinti sajátmárkás ruházati, cipő-, kesztyű-, szemüveg- és légzésvédő termékkínálatunkat, amelyek mindenki számára a legjobb választás, aki az ár-érték arány, az elérhetőség és a minőség optimális kombinációját keresi.

A H-Plus munkavédelmi termékeket ergonomikus szabás és forma, tetszetős dizájn és praktikus funkciók sora jellemzi, és ellenőrzött márkaminőség.

Most 15% kedvezményt adunk minden webáruházban (shop.haberkorn.hu) rendelt H-Plus munkavédelmi termékre 2017. június 15-augusztus 31. között!

Az új prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területileg illetékes területi képviselőinknél. Kérjük, hívják központunkat vagy keressék a területileg illetékes kapcsolattartó kollégánkat!

A prospektus elektronikus, lapozható változata letölthető innen

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák