Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Ultra rugalmas, ultra ellenálló!

A Semperit DS1 gőztömlője évek óta kategóriájának legjobb terméke, amely a vegyipartól az építőiparig széles körben alkalmazható. A Semperit továbbfejlesztette ezt a tömlőt, amely mostantól DS1 Ultra néven kerül forgalomba.

A DS1 Ultra ugyanolyan robusztus, megbízható és hosszú élettartamú, mint az elődje. A fejlesztésnek köszönhető egyik kiemelendő tulajdonsága a megnövelt rugalmasság, emiatt kis sugarú ívben és kis erőkifejtéssel hajlítható. Ezenkívül az új kialakítás és a tömlőrétegek új szerkezete javította a túlhevített gőzzel szembeni ellenállást 230 °C-ig. A telített gőzzel és forró vízzel szembeni ellenállás terén a tömlő változatlanul kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja.

A DS1 Ultra gőztömlő különböző méreteit megtalálja webshopunkban.

Az új változatra való átállás problémamentes. Amennyiben kérdése van, vagy szeretne többet tudni a tömlőkkel kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák