Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Zuhanásgátlók felülvizsgálata a Haberkorn Fairtoolnál

Cégünk szolgáltatási palettáját bővítve, valamint vevőink igényeire reagálva már a tőlünk vásárolt Honeywell Miller testhevederek és zuhanásgátlók bevizsgálását is vállaljuk.

A törvény előírja, hogy a zuhanásgátlókat az első használatbavételtől számított minden 12 hónap után, azokat a használatból kivonva, egy - a gyártó által - arra kijelölt cégnek felül kell vizsgálnia. Ennek betartása a munkáltató/felhasználó felelőssége. A zuhanásgátlók, a testhevederek és a kiegészítők 10 éves szavatossági idővel vannak ellátva, melynek lejárata után csak átfogó gyártói felülvizsgálat után használhatóak tovább. Amennyiben a felsorolt védőeszközökön bárminemű javítást kell eszközölni, úgy azt szintén csak a gyártó által arra kijelölt cég végezheti el. A testheveder és a zuhanásgátló eszközök csak kitöltött, vezetett felülvizsgálati adatlap megléte esetén használhatóak, (ezt a munkáltató kötelessége/felelőssége kitölteni) mely adatlapot a magyar nyelvű tájékoztató tartalmazza a zuhanásgátló, testheveder felszerelésre vonatkozó azonosító, használati, karbantartási, vizsgálati utasításokkal és adatokkal együtt.

Abban az esetben, ha a használat során zuhanás következik be, a testhevedert és a zuhanásgátló terméket azonnal ki kell vonni a használatból és le kell selejtezni, melyet minden esetben dokumentálni szükséges.

További információkért keresse szakképzett kollégánkat!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák