Munkavédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Biztonság tetőtől talpig

A megfelelő munkavédelem kialakítása összetett folyamat. A legfontosabb szempont az egészség, de egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntartható fejlődés is. A Haberkorn Fairtool mindkét szempontnak nagy jelentőséget tulajdonít. Munkavédelmi termékkínálatunk kialakításában fontos szerepe van az ember és környezet védelmének.

Cégünk fontosnak tartja, hogy az ipari termelő vállalatok biztonságosan, költséghatékonyan és gyorsan tudják végezni munkájukat.


Munkavédelmi termékek a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

Az optimális munkavédelmi kínálat

A tökéletes munkavédelmi kínálat

Profitáljon Magyarország egyik legszélesebb kínálatából! Több mint 2000 raktári cikk áll rendelkezésére a biztonságos munkavégzéshez. Egyéni védőeszközök, biztonsági tárolók, ipari szőnyegek – nálunk mindent megtalál a biztonságos munkakörnyezet kialakításához. A legfontosabb egyéni védőeszközöket e-shopunkban találja. Felmerülő igényei, kérdései esetén forduljon tanácsadó kollégáinkhoz!

 

Védőruházat minden időjáráshoz

Eshet eső, fújhat szél – munkaruhák kültérre

Hidegben, esőben végzett munkákhoz olyan védőruházatra van szükség, amely melegen és szárazon tart. Az irhabunda óta jelentős technológiai fejlődésen ment át a ruhaipar, a réteges öltözködés elve azonban még mindig működik. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a technikai ruházatokról. Olvassa el összefoglalónkat!

 

tovább
Fejvédelem (sisakok)

Védősisakok és tartozékaik

Bármilyen területen dolgozik, ha minimális esélye is van a fej sérülésének, akkor megfelelő sisakot kell viselni. Kínálatunkban az erdészeti alkalmazástól az egészségügyön át a nagyfeszültségű rendszerekig biztosítunk megfelelő megoldást.

Bővebben a fejvédelemről
Szem-és arcvédelem

Több, mint szemüveg

A szemek védelme kiemelten fontos terület. A tervezők ma már nemcsak a funkcióra koncentrálnak, hiszen a legjobb védelem mellett a termékek kényelme és jó megjelenése is elvárás.

Bővebben a szem- és arcvédelemről
Kézvédelem

A védelem nem kényelmetlen

Kényelem, mozgásszabadság, biztonság. Ezek a kulcsszavak jellemzők a modern munkavédelmi kesztyűkre. A gyártói innováció folyamatosan fejleszti a felhasznált anyagokat, varrási, mártási technológiákat. Bőrbarát, jól szellőző anyagokat használnak, vizsgálják a kéz felépítését, dinamikáját, hogy a kesztyűk formája, szabása jó illeszkedést biztosítson. Ezzel garantálják, hogy a védőkesztyűk hosszan tartó viselés során sem fárasztják a kezet, és precíz munkavégzést tesznek lehetővé.

Bővebben a kézvédelemről
Cipők és csizmák

Stílus és biztonság

A jó védőcipő vagy bakancs számtalan követelménynek felel meg. Ideális esetben ez szép külsővel és maximális kényelemmel párosul. Termékeink között megtalálja az igényeinek megfelelő védelmet és kivitelt. Ha segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat!

Bővebben a lábvédelemről
Gázérzékelők

Tesztelje környezetét

Bizonyos munkakörökben a levegő is hordozhat kockázatot. Ez lehet robbanásveszély vagy mérges gáz. Gázérzékelőink segítségével könnyen monitorozható a munkakörnyezet biztonsági szintje, így a kockázat minimálisra csökkenthető.

Bővebben a gázérzékelőkről
Hallásvédelem

Hallgasson a szóra

Hallásunk védelme nagy odafigyewlést igényel, mivel zajos környezetben a védőeszközök nem megfelelő használata vagy levétele rövid idő alatt maradandó károsodást is okozhat. Van megoldásunk arra is, hogy teljes körű biztonsága mellett ne érezze magát teljesen elszigetelve.

Bővebben a hallásvédelemről

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások


Beszállítóink