Menu

Lépészaj csökkentők

A lépészaj-szigetelés épületek hangátvitelének csökkentésére szolgál, és hozzájárul a kellemes beltéri klíma kialakításához. Bővebben az útmutatónkban

Kategóriák itt Lépészaj csökkentők
Szigetelő szőnyegek 6 Hangszigetelés 3 Bővebben:kevesebb
Termékek szűrése itt Lépészaj csökkentők
1-3 / 3
itt Lépészaj csökkentők
ListanézethezCsempenézethez
Lépésálló szigetelés, habosított, PE | Lépészaj csökkentők
megnézett
Vásárolt
Lépésálló szigetelés, habosított, PE

Lépészaj csökkentők

A lépéshang-szigetelés kiváló szigetelési tulajdonságú zártcellás polietilén hab, és esztrich, laminált padló és parketta alá fektethető.

Lépésálló szigetelés, habosított PE, Geficell® | Lépészaj csökkentők
megnézett
Vásárolt
Lépésálló szigetelés, habosított PE, Geficell®

Lépészaj csökkentők

100%-ban újrahasznosítható, klasszikus PE hab parketta alátét nedvesség elleni védelemmel, egyenetlenségeket kiegyenlíti és padlófűtéshez is alkalmas.

Bordás zajcsökkentő lemez | Lépészaj csökkentők
megnézett
Vásárolt
Bordás zajcsökkentő lemez

Mastertec | Lépészaj csökkentők

Profilozott, erősítetlen elasztomer tengelycsapágy 3 előre meghatározott repedési ponttal, mely járási hangszigetelésre, szerkezeti zajszigetelésre és rezgésvédelemre használható.

1-3 / 3

Lépészaj-szigetelés a kisebb zajterhelésért

A szabadon lerakható padlóburkolatok, mint például a parketta vagy a laminált padló, az utóbbi években népszerűvé váltak. A lépészaj és egyéb rezgések okozta terhelés minimalizálása érdekében elengedhetetlen a lépészaj-szigetelés alkalmazása.

Parketta lerakása szigetelő alátéttel
A lépészaj-szigetelés megakadályozza a hang nem kívánatos átterjedését más helyiségekbe a mennyezeten, a padlón vagy a falakon keresztül, ezáltal hozzájárul a kedvező környezet kialakításához.

Lépészaj-csökkentés padlóhoz

A szabadon lefektetett padlóburkolatok minden lépéssel és rezgéssel együtt mozognak, és a keletkező zajt a falakra, illetve az alattuk lévő esztrichre vezetik. Ez főleg kemény padlóburkolatok esetében kellemetlen zajt okoz, amely átterjedhet más helyiségekre vagy akár további emeletekre is. Az esztrich alatti szigetelés – pl. az Acoustic Floor Mat vagy a Peremszigetelő szalag – a hőszigetelés mellett pozitív hatással van a lépészaj csökkentésére is. Ezenkívül közvetlenül a padlóburkolat alá lépészaj-csökkentőt kell elhelyezni. Szigetelő alátéteink, mint például a PE habosított szigetelés vagy a PE parketta alátét padlófűtéshez is alkalmasak, ezenfelül a padló egyenetlenségeit is megszüntetik.

Padlószigetelés
Az esztrich alatt megfelelő szigetelő szőnyegek elhelyezésével, valamint PE fólia használatával csökkenthető a lépészaj.
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák