item aluminium profilrendszer

item - egy rendszer korlátlan lehetőségekkel

Magyarország meghatározó műszaki kereskedője bemutaja az item profilrendszereit, amelyeket az anyagmozgatás, gépvédelem, vázak és tartószerkezetek építésénél alkalmaznak. Széles választékunk mellett szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleinknek, amelyek a méretre vágástól a komplex konstrukciók kivitelezéséig terjednek. 


item profilrendszerek a webáruházunkban


item profilrendszerek - kiemelt tartalmak

item profilrendszerek a Haberkorn Fairtoolnál

Ismerje meg az eredeti item profilrendszereket!

A Haberkorn Fairtool Kft. 2021-től hivatalos magyarországi forgalmazója a moduláris rendszerek területén piacvezető item vállalatnak.

A német item és a Haberkorn Fairtool partnerségével elérhetővé vált az item teljes termékpalettája, valamint 1 000 item cikk webáruházunkban. Az item elemek mellett a Haberkorn Fairtool tanácsadást és magas szintű szolgáltatásokat (tervezés, rendszerépítés, kivitelezés) is nyújt. Felmerülő kérdéseivel keresse termékmenedzserünket, lapozzon bele az online item termékkatalógusba vagy tekintse meg item kínálatunkat webáruházunkban!

Az item MB moduláris rendszerek

Az item MB moduláris rendszerek segítségével Ön pontosan úgy állíthatja össze saját rendszerét, ahogyan szeretné. Így testreszabott és optimális megoldásokhoz juthat a gép- és berendezésgyártásnál.

Tudjon meg többet aloldalunkról a különböző alkalmazási lehetőségekről és előnyökről! 

Bővebben az MB moduláris rendszerekről
item Engineeringtool online tervező

Ismerje meg az item Engineeringtool online tervezőt!

Az Engineeringtool az item saját online tervezője, melynek segítségével saját elképzelései szerint állíthatja össze szükséges berendezéseit, valamint a számos okos funkciónak köszönhetően a tervek alapján a teljes ajánlatadási és kivitelezési folyamat lerövidíthető. Regisztráljon és próbálja ki a német vagy angol nyelvű Engineeringtool tervezőt!

Tudjon meg többet a programról!
item szállítórendszerek

item szállítórendszerek

Legyen szó komplett konvejor rendszerekről vagy rendszerelemekről, mi megoldást tudunk nyújtani sztenderd és egyedi igényekre is. Az item gépépítő rendszereivel anyagait könnyedén eljuttathatja A-ból B-be. Sokoldalú kompatibilitásával szimpla vagy dupla szíjas, fogazott vagy lépcsős szalagok, görgős vagy palettás rendszerek is létrehozhatóak, gravitációs vagy hajtott kivitelben. Lehetőség van továbbá technológiai műveletek elvégzésére, szortírozásra és sebességváltoztatásra is.

Bővebben a konvejor rendszerekről
Komplett rendszerek egyedi igények alapján

Komplett rendszerek egyedi igények alapján

Tapasztalt projektmérnökök kísérik végig Önt az összes munkafázison. Ön döntheti el, mikortól szeretné igénybe venni a támogatást: már a feladat meghatározásánál, a tervezésnél vagy csak a szerelésnél. A profilrendszerek sokoldalúan alkalmazhatók, így pl. gépgyártás/automatizálás során, munkahelyek kialakításánál vagy a szerelvényépítés területén.