Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új Haberkorn sajátmárkás karbantartási prospektus

Megjelent a Haberkorn legújabb, H-Plus sajátmárkás karbantartási termékeket tartalmazó prospektusa, melyben több mint 120 féle aeroszollal, professzionális tisztító- és ápoló termékkel, minőségi kenőzsírokkal igyekszünk partnereink valamennyi igényére megoldást találni.
A H-Plus karbantartási anyagok a széles választék és a garantált minőség szimbólumai, melyek folyamatosan elérhetőek, ellenőrzött minőségűek és jó ár-érték arányú termékek.

Választékunkban megtalálható egy új generációs, környezetbarát termékcsalád is, mely termékei csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, hajtógáz nélküliek, pH-semlegesek és nem korrozívak.
A legtöbb H-Plus karbantartási anyagunk elérhető 5 literes, 10 literes és 25 literes kannás kiszerelésben is, melyekkel csökkenthetőek a beszerzési költségek és használatukkal védjük a környezetünket is.

A nagy mennyiségben használt karbantartási anyagok adagolására a Haberkorn eszközkiadó automatája vagy mérőcellás szekrénye az ideális megoldás.

Most 15% kedvezményt adunk minden webáruházban (shop.haberkorn.hu) rendelt H-Plus karbantartási termékre 2017. december 31-ig!

Az új prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák