Menu

Szem-és arcvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Óvja szeme világát

A szem- és arcvédők az ipar és az építőipar számos területén fontos részét képezik a munkavédelemnek. Elsősorban a fa- és a fémfeldolgozás területe az, ahol a repülő részecskéktől, valamint az erős fénytől védő biztonsági szemüveg, arcvédő rostély, hegesztősisak vagy hegesztőmaszk kiemelt jelentőséggel bír.


Munkavédelem Haberkorn módra

3M™ SecureFit™ 400X védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 400X védőszemüveg - minden igényre

A jót jobbá tenni: Az új 3M SecureFit védőszemüveg szemöldökvédővel rendelkezik, így biztosítva a kényelmes illeszkedést és a szálló részecskék elleni védelmet. Bármilyen fejformához és fejmérethez viselhető. A jól bevált SF 400-as sorozat továbbfejlesztett változata Scotchgard™  párásodás elleni bevonattal rendelkezik, ami a folyamatos, tiszta látást biztosít viselőjének. 

Bővebb információkért a 400X védőszemüveg családról kattintson a tovább gombra vagy keresse munkatársainkat.

tovább
3M SecureFit 600 védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 600 védőszemüveg minden munkakörnyezethez

A 3M cég legújabb fejlesztésű, 600-as sorozatú védőszemüvege többféle színű lencsével és különböző bevonatokkal elérhető, mely lehetővé teszi, hogy minden munkakörnyezethez megtalálja a megfelelő típust. 
A 3M által szabadalmaztatott SecureFit™ technológiának köszönhetően tökéletes illeszkedést, maximális kényelmet, tiszta látást és optimális védelmet biztosít viselőjének. A SecureFit™ szártechnológia biztosítja az egyenletes nyomáseloszlást a szemüveg szárain bármilyen fejméret esetén.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák