Szem-és arcvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

Óvja szeme világát

A szem- és arcvédők az ipar és az építőipar számos területén fontos részét képezik a munkavédelemnek. Elsősorban a fa- és a fémfeldolgozás területe az, ahol a repülő részecskéktől, valamint az erős fénytől védő biztonsági szemüveg, arcvédő rostély, hegesztősisak vagy hegesztőmaszk kiemelt jelentőséggel bír.


Szem és arcvédelem a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

3M™ SecureFit™ 400X védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 400X védőszemüveg - minden igényre

A jót jobbá tenni: Az új 3M SecureFit védőszemüveg szemöldökvédővel rendelkezik, így biztosítva a kényelmes illeszkedést és a szálló részecskék elleni védelmet. Bármilyen fejformához és fejmérethez viselhető. A jól bevált SF 400-as sorozat továbbfejlesztett változata Scotchgard™  párásodás elleni bevonattal rendelkezik, ami a folyamatos, tiszta látást biztosít viselőjének. 

Bővebb információkért a 400X védőszemüveg családról kattintson a tovább gombra vagy keresse munkatársainkat.

tovább
3M SecureFit 600 védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 600 védőszemüveg minden munkakörnyezethez

A 3M cég legújabb fejlesztésű, 600-as sorozatú védőszemüvege többféle színű lencsével és különböző bevonatokkal elérhető, mely lehetővé teszi, hogy minden munkakörnyezethez megtalálja a megfelelő típust. 
A 3M által szabadalmaztatott SecureFit™ technológiának köszönhetően tökéletes illeszkedést, maximális kényelmet, tiszta látást és optimális védelmet biztosít viselőjének. A SecureFit™ szártechnológia biztosítja az egyenletes nyomáseloszlást a szemüveg szárain bármilyen fejméret esetén.

tovább

Termékhez kapcsolódó szolgáltatások