Menu

3M SecureFit 600 védőszemüveg

3M SecureFit 600 védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 600 - a sokoldalú védőszemüveg

A 3M cég a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti termékei biztonságát, kényelmét és megjelenését. A 600-as sorozatú védőszemüveg fejlesztésekor a legújabb kutatási módszereket alkalmazta, mely eredménye a szabadalmaztatott SecureFit™ technológia lett. Ennek alapján bármilyen nemzetiségű és fejformájú felhasználóra tökéletesen illeszkedik a védőszemüveg, a nyomáseloszlás egyenletes a szemüveg szárain, és még gyors fejmozgások esetén is biztosan a helyén marad.

A kétoldali speciális 3M Scotchgard páramentes és karcmentes bevonat megakadályozza a lencsék bepárásodását a nedves, párás, poros környezetben is, antisztatikus hatásának köszönhetően pedig taszítja a port a lencsékről.


Áttekintés

3M SecureFit 600 - széles lencseválaszték

Széles lencseválaszték=sokoldalúság

A 600-as sorozat lencséi tartós polikarbonátból készülnek, melyek az UVA és UVB sugárzás 99,9%-át elnyelik, és megfelenek az EN 166:2001 szabvány követelményeinek.

Többféle színű lencsével rendelhető a különböző alkalmazási területeknek megfelelően: víztiszta, füstszínű, borostyánsárga, IR (hegesztéshez), polarizált, beltéri/kültéri, valamint cserélhető szivacsbetéttel.

3M RAS technológia

Páramentes bevonat a tisztább látásért

A 3M Scothgard™ páramentes bevonat a speciális munkakörülményekhez lett kifejlesztve, mint például: nedves, párás környezet, változó környezetben dolgozóknak, erősen légkondicionált munkaterületekre. Ez a páramentes bevonat a lencse mindkét oldalán elősegíti a vízcseppek egyenletes, vékony réteggé alakulását, így jobban áteresztve a fényt és tisztább látást biztosítva.

A 3M Rugged Anti-Scratch (RAS) kétoldali karcálló bevonat strapabíróvá és hosszú élettartamúvá teszi a lencsét, még a nehéz üzemi körülmények között is, mint a forgácsolás, vésés, fúrás, marás, megmunkálás, falazás, szegecselés, csiszolás és fűrészelés.

3M SecureFit technológia

Egyenletes nyomáseloszlású szártechnológia

A 3M által szabadalmaztatott SecureFit™ technológiának köszönhetően egyenletesen oszlik el a nyomás a szemüveg szárain, az archoz illeszkedő kialakítás elősegíti, hogy a nyomás a fej legkevésbé érzékeny pontjára kerüljön bármilyen fejméret esetén. A szemüveg rendkívül könnyű (28 g) és kényelmes, tökéletesen illeszkedik a fejre, még hirtelen fejmozások esetén is. A különleges többrészes kialakítás pedig több támasztékkal biztosít állandó nyomáskiegyenlítést.

3M ecureFit 600 tudományos termékfejlesztés

Termékfejlesztés a tudomány segítségével

A 3M cég globális tanulmányt végzett a 600-as védőszemüvegek kényelmének és védelmének fejlesztésére. Mivel az arcformák nagyon különbözőek, ezért nagyon nehéz olyan egységes védőszemüveget fejleszteni, ami minden felhasználó számára egyformán kényelmes. Ezért a legújabb tudományos kutatási módszereket felhasználva, 3D technikával modellezték a különböző nemzetiségű felhasználók arcvonásait és fejformáját, és 600 nyomáspontot vizsgáltak meg az arcon a tökéletes védőszemüveg kifejlesztéséhez.

3M SecureFit 600 - használat egyéb védőeszközökkel

Kompatibilitás egyéb védőeszközökkel

A 3M™ SecureFit™ 600 védőszemüveg lapos és rugalmas szárakkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a 3M fültokokhoz, a zajcsillapítás minimális csükkenése mellett.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák