3M SecureFit 600 védőszemüveg

3M SecureFit 600 védőszemüveg

3M™ SecureFit™ 600 - a sokoldalú védőszemüveg

A 3M cég a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti termékei biztonságát, kényelmét és megjelenését. A 600-as sorozatú védőszemüveg fejlesztésekor a legújabb kutatási módszereket alkalmazta, mely eredménye a szabadalmaztatott SecureFit™ technológia lett. Ennek alapján bármilyen nemzetiségű és fejformájú felhasználóra tökéletesen illeszkedik a védőszemüveg, a nyomáseloszlás egyenletes a szemüveg szárain, és még gyors fejmozgások esetén is biztosan a helyén marad.

A kétoldali speciális 3M Scotchgard páramentes és karcmentes bevonat megakadályozza a lencsék bepárásodását a nedves, párás, poros környezetben is, antisztatikus hatásának köszönhetően pedig taszítja a port a lencsékről.


Szem és arcvédelem a webáruházban


Áttekintés

3M SecureFit 600 - széles lencseválaszték

Széles lencseválaszték=sokoldalúság

A 600-as sorozat lencséi tartós polikarbonátból készülnek, melyek az UVA és UVB sugárzás 99,9%-át elnyelik, és megfelenek az EN 166:2001 szabvány követelményeinek.

Többféle színű lencsével rendelhető a különböző alkalmazási területeknek megfelelően: víztiszta, füstszínű, borostyánsárga, IR (hegesztéshez), polarizált, beltéri/kültéri, valamint cserélhető szivacsbetéttel.

tovább
3M RAS technológia

Páramentes bevonat a tisztább látásért

A 3M Scothgard™ páramentes bevonat a speciális munkakörülményekhez lett kifejlesztve, mint például: nedves, párás környezet, változó környezetben dolgozóknak, erősen légkondicionált munkaterületekre. Ez a páramentes bevonat a lencse mindkét oldalán elősegíti a vízcseppek egyenletes, vékony réteggé alakulását, így jobban áteresztve a fényt és tisztább látást biztosítva.

A 3M Rugged Anti-Scratch (RAS) kétoldali karcálló bevonat strapabíróvá és hosszú élettartamúvá teszi a lencsét, még a nehéz üzemi körülmények között is, mint a forgácsolás, vésés, fúrás, marás, megmunkálás, falazás, szegecselés, csiszolás és fűrészelés.

tovább
3M SecureFit technológia

Egyenletes nyomáseloszlású szártechnológia

A 3M által szabadalmaztatott SecureFit™ technológiának köszönhetően egyenletesen oszlik el a nyomás a szemüveg szárain, az archoz illeszkedő kialakítás elősegíti, hogy a nyomás a fej legkevésbé érzékeny pontjára kerüljön bármilyen fejméret esetén. A szemüveg rendkívül könnyű (28 g) és kényelmes, tökéletesen illeszkedik a fejre, még hirtelen fejmozások esetén is. A különleges többrészes kialakítás pedig több támasztékkal biztosít állandó nyomáskiegyenlítést.

tovább
3M ecureFit 600 tudományos termékfejlesztés

Termékfejlesztés a tudomány segítségével

A 3M cég globális tanulmányt végzett a 600-as védőszemüvegek kényelmének és védelmének fejlesztésére. Mivel az arcformák nagyon különbözőek, ezért nagyon nehéz olyan egységes védőszemüveget fejleszteni, ami minden felhasználó számára egyformán kényelmes. Ezért a legújabb tudományos kutatási módszereket felhasználva, 3D technikával modellezték a különböző nemzetiségű felhasználók arcvonásait és fejformáját, és 600 nyomáspontot vizsgáltak meg az arcon a tökéletes védőszemüveg kifejlesztéséhez.

tovább
3M SecureFit 600 - használat egyéb védőeszközökkel

Kompatibilitás egyéb védőeszközökkel

A 3M™ SecureFit™ 600 védőszemüveg lapos és rugalmas szárakkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a 3M fültokokhoz, a zajcsillapítás minimális csükkenése mellett.

tovább