Menu

Fogók, kések

Fogók, kések, egyetemes fogó

Fogók minden igényhez

A fogókat mint szerszámokat az emberiség már nagyon régóta alkalmazza. Egyes 4000 évnél is idősebb ábrázolásokon a ma használatos tüzifogókhoz megdöbbentően hasonló eszközök láthatók az ókori mesteremberek kezében. Az ipar kialakulásával és fejlődésével nagyon sokféle fogótípus alakult ki. A járatos fogó típusok száma több mint 100-ra tehető, nem számítva a speciális egyedi kialakítású fogókat. Ez a szám az új igények és feladatok megjelenésével egyre csak növekszik.
A hagyományos kialakítású  3 alkatrészből álló fogók mellett – főleg a kábelfeldolgozás területén – egyre több, bonyolult mechanikát tartalmazó, esetenként hidraulikus működtetésű vagy akkumulátoros meghajtású fogószerszám is megjelent.  A Haberkorn Kft. választékában mindezeket megtalálja, a legnevesebb gyártóktól.

Ebben a cikkcsoportban találhatók még a különféle ipari alkalmazásra gyártott kézi ollók, cserélhető és fix pengés kések, szigetelt kivitelben is.


Fogók, kések a webáruházban


Ha fontos a kényelem és a precizitás

Knipex - Haberkorn Fairtool együttmáködés

Knipex - Haberkorn együttműködés

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk több, mint 23 éve lehet a KNIPEX magyarországi képviselete. Kínálatunkban megtalálható a termékek széles választéka, amelyek hazánkban egyedülálló méretű raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül  az ország minden pontjára eljuttathatunk megrendelőinknek. 

Tekintse meg brosúránkat és ismerje meg a Knipex termékek sokszínűségét!

tovább
fogók, kések, ergostrip, knipex

Az ergonómia mindenek előtt

A fogók az emberi kéz lehetőségeit sokszorozzák meg, de a működtetésük fizikai igénybevételt jelent az emberi kéznek. Az erő optimális átvitele érdekében a fogó nyelének a tenyér egy meghatározott nyitott helyzetében kell lennie. A túlzottan nyitott vagy túlzottan zárt pozíció fárasztó a dolgozónak, a szükségesnél jobban igénybe veszi az izmokat, és az izületeket. A KNIPEX fogók nyele maximálisan figyelembe veszi az emberi tenyér anatómiáját, ezzel  hosszú távon is fáradságmentes munkavégzést biztosítva. A különböző tenyérméretekhez különböző méretű fogók között találhatja meg a felhasználó a számára ideálisat.

A Haberkorn kínálatában megtalálja a teljes KNIPEX fogókínálatot!

tovább
Szigetelt szerszámok

Garantált biztonság

Az elektromos hálózatokban végzett feladatokhoz szükség lehet a feszültség alatt végzett munkavégzésre is, ennek következtében az ehhez szükséges, a dogozó részére garantált biztonságot nyújtó szerszámokra. A Haberkorn Kft.-nél  széles választékát találja az 1000V-ig alkalmazható szigetelt  fogóknak, késeknek, és más szerszámoknak, KNIPEX, WERA, KS TOOLS, CEKO, FORUM beszállítóinktól. Szigetelt szerszámaink különféle összeállításokban készletként, szerszámkofferben vagy hordtáskában is kaphatók.

tovább
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák