Fogók, kések

Fogók, kések, egyetemes fogó

Fogók minden igényhez

A fogókat mint szerszámokat az emberiség már nagyon régóta alkalmazza. Egyes 4000 évnél is idősebb ábrázolásokon a ma használatos tüzifogókhoz megdöbbentően hasonló eszközök láthatók az ókori mesteremberek kezében. Az ipar kialakulásával és fejlődésével nagyon sokféle fogótípus alakult ki. A járatos fogó típusok száma több mint 100-ra tehető, nem számítva a speciális egyedi kialakítású fogókat. Ez a szám az új igények és feladatok megjelenésével egyre csak növekszik.
A hagyományos kialakítású  3 alkatrészből álló fogók mellett – főleg a kábelfeldolgozás területén – egyre több, bonyolult mechanikát tartalmazó, esetenként hidraulikus működtetésű vagy akkumulátoros meghajtású fogószerszám is megjelent.  A Haberkorn Fairtool Kft. választékában mindezeket megtalálja, a legnevesebb gyártóktól.

Ebben a cikkcsoportban találhatók még a különféle ipari alkalmazásra gyártott kézi ollók, cserélhető és fix pengés kések, szigetelt kivitelben is.


Fogók, kések a webáruházban


Ha fontos a kényelem és a precizitás

Knipex - Haberkorn Fairtool együttmáködés

Knipex - Haberkorn Fairtool együttműködés

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk több, mint 23 éve lehet a KNIPEX magyarországi képviselete. Kínálatunkban megtalálható a termékek széles választéka, amelyek hazánkban egyedülálló méretű raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül  az ország minden pontjára eljuttathatunk megrendelőinknek. 

Tekintse meg katalógusunkat és ismerje meg a Knipex termékek sokszínűségét!

tovább
fogók, kések, ergostrip, knipex

Az ergonómia mindenek előtt

A fogók az emberi kéz lehetőségeit sokszorozzák meg, de a működtetésük fizikai igénybevételt jelent az emberi kéznek. Az erő optimális átvitele érdekében a fogó nyelének a tenyér egy meghatározott nyitott helyzetében kell lennie. A túlzottan nyitott vagy túlzottan zárt pozíció fárasztó a dolgozónak, a szükségesnél jobban igénybe veszi az izmokat, és az izületeket. A KNIPEX fogók nyele maximálisan figyelembe veszi az emberi tenyér anatómiáját, ezzel  hosszú távon is fáradságmentes munkavégzést biztosítva. A különböző tenyérméretekhez különböző méretű fogók között találhatja meg a felhasználó a számára ideálisat.

A Haberkorn Fairtool kínálatában megtalálja a teljes KNIPEX fogókínálatot!

tovább
Szigetelt szerszámok

Garantált biztonság

Az elektromos hálózatokban végzett feladatokhoz szükség lehet a feszültség alatt végzett munkavégzésre is, ennek következtében az ehhez szükséges, a dogozó részére garantált biztonságot nyújtó szerszámokra. A Haberkorn Fairtool Kft.-nél  széles választékát találja az 1000V-ig alkalmazható szigetelt  fogóknak, késeknek, és más szerszámoknak, KNIPEX, WERA, KS TOOLS, CEKO, FORUM beszállítóinktól. Szigetelt szerszámaink különféle összeállításokban készletként, szerszámkofferben vagy hordtáskában is kaphatók.

tovább