Szerszámok, gépek

Szerszámok, gépek

Professzionális anyagmegmunkálási megoldások

Kínálatunkban szerszámok és gépek széles skáláját találja. Ha kéziszerszámot, mérőeszközt, csavarozó szerszámot, elektromos kéziszerszámot, sűrített levegős- vagy helyhez kötött gépet keres, a Haberkorn Fairtool az Ön partnere. Kiegészítő szolgáltatásainkkal még kényelmesebbé tesszük döntését: szakértőink segítenek a megfelelő technológiák kiválasztásában, illetve biztosítani tudjuk a szakszerű üzembehelyezést és a szükséges képzést is.


Szerszámok, gépek a webáruházban


Áttekintő

fúró, dörzsár, süllyesztő, eszterga szerszám, menetszerszám, marószerszám, fűrész, üregelő szerszám

A forgácsolás mesterei

Szállítóink elismert, magas minőséget előállító, megbízható innovatív cégek, mint pl. Walter, NarexZD, ZPS, SCT. A szerszámok minősége, a kedvező ár/érték arány, és a gyártói műszaki támogatás mellett fontos szempont a határidő. Beszállítóink kiemelkedően jó szállítási feltételeikkel biztosítani tudják, hogy a Haberkorn Fairtool raktárkészletén mindig rendelkezésre álljon a megfelelő szerszámkészlet.

Bővebben a forgácsolásról
Fúrótókmányok, menetvágó készülékek, szerszámbefogók, eszterga tokmányok, forgócsúcsok, állócsúcsok, homlokmenesztők, satuk, gyorsszoítók, rögzítőelemek, mágnesek

Hogy biztosan tartson

Minőségi megmunkáláshoz elengedhetetlen a szerszámok és a munkadarabok megfelelő rögzítése. Legyen szó fúrásról, menetvágásról vagy esztergálásról, szerszámbefogók és tokmányok széles választékát kínáljuk. A munkadarabok biztos rögzítéséhez satuk és gyorsszorítókmellett a legkülönbözőbb rögzítő és szorítóelemekkel tudjuk támogatni termelési folyamatait.

Bővebben a befogástechnikáról
Tolómérők, Mikrométerek, furatmikrométerek, Mérőórák, mérőállványok, mérőasztalok, Magasságmérők, jelölő készülékek, Derékszögek, szögmérők, Vonalzók, mérőszalagok, Vízmértékek, lézeres szintező készülékek, Mérőhasábok, szögmérők, sablonok, idomszerek, Mérőműszerek, Mérőeszköz készletek, Multiméterek, feszültségvizsgálók, Hőmérők, hőmérő készülékek

Dolgozni csak pontosan szépen...

Kifogástalan termék csak szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával állítható elő. Mérőeszközeink megoldást nyújtanak a folyamat bármely fázisában a nagyolástól a kész  darabok felületének precíziós vizsgálatáig. Minden mérési feladatra van megoldásunk. Keresse kalibrált termékeinket!

Bővebben a mérőeszközökről
Tisztító és vágókorongok, gyémánt­tárcsák, köszörűkövek, turbomarók, Flexibilis csiszolóanyagok, Polírozó csiszolóanyagok, Csiszolók, reszelők, Kézi fűrészek, Kézi és gépi fűrészlapok, körfűrész lapok, lyukfűrészek, Kefék

Innovatív megoldások a csiszolástechnikában

Egy mégoly egyszerűnek tűnő terület, mint a csiszolás is töretlenül fejlődik. A nagy múltú Klingspor cég újításai, a 3M™ Cubitron™ II csiszolóanyagai, a Bosch faipari fűrészei vagy speciális csiszolóhálói révén mindig a legjobb technológiákat kínáljuk partnereinknek. Klasszikus és modern megoldások széles skálájával állunk rendelkezésére a gyémántszerszámoktól a köszörűköveken, reszelőkön át a fűrészlapokig.

Bővebben a köszörülés, darabolás, fűrészelés témakörről
Csavarhúzók, Hajlított kulcsok, Bitek, bittartók, Csavarkulcsok, Dugókulcsok, dugókulcs készletek, Nyomatékkulcsok és kiegészítők, Körmöskulcsok

Mindenhez a megfelelőt

A Haberkorn Fairtool raktárában mindenféle csavarhoz megtalálja a megfelelő szerszámot, legyen szó akár villáskulcsokról, csavarhúzókról, bitekről, vagy nyomatékszerszámokról. Szakembereink örömmel segítenek az adott feladathoz legmegfelelőbb csavarozó szerszám kiválasztásában.

Bővebben a csavarozó szerszámokról
Csípő-, homlokcsípő-, csapszeg vágók/fogók, Fogók, Csipeszek, Fogók kábelekhez, Kések, vágókések, Ollók, kézi lyukasztók

Klasszikus szerszámok modern feladatokhoz

A fogókat és késeket évezredek óta használják, mégis nélkülözhetetlen eszközei modern világunknak. A gyártók számtalan formatervezési és mechanikai újítással teszik hatékonyabbá ezeket a sokszor bizonyított eszközöket. Neves beszállítóink széles kínálatának köszönhetően a csomagbontástól a kábelvágáson keresztül a krimpelési feladatokig biztosítani tudjuk Önnek a legmegfelelőbb szerszámokat.

Bővebben a fogókról, késekről
Szorítók, Kalapácsok, Lehúzók, Ütőszerszámok, Szegecselő szerszámok, Sorjázószerszámok, Szerszámok menetjavításhoz, Szerszámkészletek, Kéziszerszámok, építkezés, Gyaluk, ráspolyok, Asztalos- és faszobrász vésők, Kéziszerszámok, szaniter, Kéziszerszámok, bádogos, Kéziszerszámok, festés, Faáru (pálcák, nyelek stb.), Speciális autószerelő szerszámok

Kéziszerszámok

Az emberek 98%-a, ha egy szerszámot kell mondania, a kalapácsra gondol. Ebben a kategóriában azonban sok más hasznos eszközt talál a szorítóktól, a lehúzó szerszámokon és a faipari kéziszerszámokon keresztül a speciális autószerelő szerszámokig.

Böngéssze át választékunkat!

Bővebben a kéziszerszámokról
Sűrített levegős kompresszorok, Pisztolyok, Csiszológépek, Fúró, csavarozó gépek, Vésőgépek, Fűrészek, Fúrógépek, Menetfúró gépek, Ollók, Sűrített levegős szerszámok (egyéb), Sűrített levegős szerszámok (tartozékok)

A levegő ereje

Csiszolás, fúrás, vésés vagy csavarozás? Pneumatikus szerszámokkal erőteljes és túlterhelésálló megoldásokat biztosítunk érintésvédelmi problémák nélkül. Csak a legnagyobbakat kiemelve: kínálatunkban megtalálja a Bosch, KS Tools, Cleco, Deprag, Fiam és Biax termékeit. Számtalan területre rendelkezünk kész megoldásokkal. Tanácsadóink komplett sűrítettlevegős rendszerek kialakításában is segítséget nyújtanak.

Bővebben a pneumatikus szerszámokról
Fúrógépek, fúró kalapácsok, ütvecsavarozók, Szárazépítési csavarozók, táras csavarozók, Fűrészek, vágók, Marók, dűbelezők, Gyalugépek, Csiszolók, reszelők, Lemezollók, szegecselők, Hőlégfúvók, ragasztópisztolyok, enyvezők, Tűző, szegelő és gravírozó készülékek, Akkumulátorok és töltők, Akkus adagolópisztolyok, zsírzóprések

Ha van áram... és ha nincs

Szinte minden területen használnak eletromos szerszámokat. A vezetékes megoldások mellett egyre jelentősebb az ipari akkus gépek szerepe is. Ezek még nagyobb szabadságot engednek, miközben nem kell lemondania a megfelelő teljesítményről sem. Az általunk forgalmazott márkákhoz a gyártásban lévő összes tartozékot is biztosítani tudjuk, így Ön garantáltan a gépének legmegfelelőbb szerszámokat és kiegészítőket használhatja munkája során.

Bővebben az elektromos kéziszerszámokról

Beszállítóink