Menu

Biztonsági elemek

A Haberkorn által kínált acélbetétes védősapkák nagy, gomba alakú fejjel rendelkeznek, amely a széles felületnek köszönhetően jobb védőhatást biztosít. Az acélbetéttel ellátott, újrahasznosítható műanyagból készült védőprofilok felhelyezése a csatlakozó betonvasakra segít megelőzni a baleseteket az építkezéseken. Védősapkáink vízszintes és függőleges helyzetben egyaránt használhatók. További információt a tanácsadói leírásoknál talál Bővebben az útmutatónkban

Termékek szűrése itt Biztonsági elemek
1-3 / 3
itt Biztonsági elemek
ListanézethezCsempenézethez
NEVOSAFE®-PLUS védősapka acélbetéttel | Biztonsági elemek
megnézett
Vásárolt
NEVOSAFE®-PLUS védősapka acélbetéttel

Biztonsági elemek

Műanyag védősapka acélbetéttel. A nagy, gomba alakú fej, a nagy felület révén jobb a védőhatást biztosít

Kiárusításban
Védősapka, piros | Biztonsági elemek
megnézett
Vásárolt
Védősapka, piros

Biztonsági elemek

Piros színű, műanyag biztonsági védősapka kiálló vaselemekre, munkavédelmi előírásoknak megfelelően alkalmazandó. Növeli a láthatóságot a veszélyes helyeken.

NEVOSAFE®-PLUS védőprofil acélbetéttel | Biztonsági elemek
megnézett
Vásárolt
NEVOSAFE®-PLUS védőprofil acélbetéttel

Biztonsági elemek

Újra felhasználható védőprofil építőipari munkavédelemhez. A csatlakozó betonvasakra, ankerszálakra kell felhelyezni, nehogy egy lezuhanó munkadarab sérülést okozzon. A profilok vizszintes és függőleges helyzetben egyaránt használhatóak.

1-3 / 3

Gyakran ismételt kérdések

Védősapkák és védőprofilok az építkezések biztonságának fokozásáért

Az építkezéseken gyakran alábecsülik az olyan veszélyhelyzeteket, mint például a merőlegesen kiálló betonacélok. A munkaügyi felügyelőség előírja, hogy a betonvasakat le kell fedni, ha azok a munkával összefüggő technikai okokból nem kengyel formájúak. Ez a munkavállalók védelmét szolgálja azáltal, hogy egy esetleges lezuhanás során ha valaki ráesne azokra, akkor megelőzhetők a súlyos sérülések. A Haberkorn ennek megfelelően acélbetéttel ellátott biztonsági elemeket kínál Önnek a betonacélokhoz, jól látható sárga színben.

Áttekintés
  NEVOSAFE<sup>®</sup> védőprofil
  A Haberkorn védősapkák és védőprofilok széles választékát kínálja Önnek.

  Biztosítatlan betonacélok, az építkezések fontos veszélyforrásai

  Ha a betonacélok nincsenek ellátva megfelelő védelemmel, az halálos veszélyt jelenthet az építkezéseken. Ha nincs lehetőség a betonacélokat kengyel formájúra hajlítani, akkor a vállalat köteles azokat megfelelő védőelemmel lefedni. Annak érdekében, hogy senki ne sérüljön meg súlyosan egy botlás, vagy akár a magasból történő leesés miatt, a kiválasztott védőelemnek megfelelően méretezettnek és bevizsgáltnak kell lennie.

  A betonacélok helytelen és helyes kezelése
  Az építkezések lehető legnagyobb biztonsága érdekében a betonacéloknak kengyel formában hajlított vagy védősapkával/védőprofillal ellátott kivitelűeknek kell lenniük.

  Minőségi garancia átszúrásos vizsgálattal

  Annak biztosítása érdekében, hogy a betonacél védőelem a maximális erőknek is képes legyen ellenállni, a gyártó terhelésvizsgálatokat végez. A vizsgálat során két különböző osztályozás lehetséges: A osztály: Zuhanás adott síkból; B osztály: Zuhanás 3 méteres esési magasságból. Mindkét osztály esetében átszúrásos vizsgálatot végeznek, amelynek során egy betonvas használatával a terhelést 0-ról 5 kN-ra növelik fokozatosan.
  A munkaügyi felügyelőség szerint csak a többször ellenőrzött és átszúrásbiztos védősapkák alkalmasak a BauV 6. § 4. bekezdése szerinti védelmi intézkedésként.


  A megfelelő termékek a Haberkornnál

  Az acélbetéttel ellátott NEVOSAFE®-PLUS védősapkáink és védőprofiljaink hatásos védelmet biztonsítanak 3 méteres magasságból, 100 kg súllyal történő leesés esetén. Mindkét termék szembetűnő sárga színben kapható, ami fokozottan felhívja a figyelmet a veszélyre.

  NEVOSAFE<sup>®</sup>-PLUS védősapka

  A NEVOSAFE®-PLUS védősapkák nagy, gomba alakú fejjel rendelkeznek, és többször felhasználhatók a speciális bordázott kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a védősapkák fel- és lecsavarását. Szállítási programunkban 6–20 mm és 20–36 mm méretű betonvasakhoz talál megfelelő védősapkákat. A hagyományos védősapkákkal ellentétben a NEVOSAFE®-PLUS védősapkái a kisebb betonacélra való áttérés ellenére is tartást biztosítanak.

  Ha egyszerre több betonvasat kell biztosítani, a legjobb, ha a NEVOSAFE®-PLUS védőprofilokat választja. A védőprofilok vízszintes és függőleges helyzetben egyaránt használhatók. Szoros és stabil illeszkedést biztosítanak bármilyen csatlakozási megerősítésen. 2 raklaptól a Haberkorn ingyenes, egyedi feliratozást is kínál.

  Piros védősapkák

  Piros védősapkáink ugyanúgy PVC-mentesek, mint a NEVOSAFE®-PLUS védősapkák. A piros színű védősapkák azonban csak a kiálló betonacélok jobb láthatóságát hivatottak szolgálni, és nem biztosítanak sérülés elleni védelmet a munkavállalók számára. Ezek tehát nem funkcionálnak leesés elleni védelemként, mivel nem rendelkeznek acélbetéttel.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák