Menu

Erősítések, távtartó szalagok

A típusvizsgálattal rendelkező, előregyártott visszahajló csatlakozások egy már meglévő és egy még betonozásra váró elem közötti erőzáró kapcsolat kialakítására alkalmazhatók. Bővebben az útmutatónkban

Termékek szűrése itt Erősítések, távtartó szalagok
1-3 / 3
itt Erősítések, távtartó szalagok
ListanézethezCsempenézethez
Vasalási csatlakozó, egysoros | Erősítések, távtartó szalagok
megnézett
Vásárolt
Vasalási csatlakozó, egysoros

Erősítések, távtartó szalagok

Egysoros, típusvizsgálattal rendelkező, előregyártott visszahajló csatlakozással, PVC védőborítással a sérülések elleni védelem érdekében. Ideális vasbeton elemek egyszerű, ésszerű és biztonságos csatlakoztatásához. Építésfelügyeleti jóváhagyás nem szükséges.

Vasalási csatlakozó, kétsoros | Erősítések, távtartó szalagok
megnézett
Vásárolt
Vasalási csatlakozó, kétsoros

Erősítések, távtartó szalagok

Kétsoros, típusvizsgálattal rendelkező, előregyártott visszahajló csatlakozással, PVC védőborítással a sérülések elleni védelem érdekében. Ideális vasbeton elemek egyszerű, ésszerű és biztonságos csatlakoztatásához. Építésfelügyeleti jóváhagyás nem szükséges.

Hullám távtartó | Erősítések, távtartó szalagok
megnézett
Vásárolt
Hullám távtartó

Erősítések, távtartó szalagok

A huzalból készült távtartó ideálisan használható födémekhez, falakhoz és beton készelemekhez. Az alsó és felső vasalás között helyezkedik el a födémekben, ill. a belső és külső vasalás között a falakban. Hullám formájuk miatt nagyon stabilak.

1-3 / 3

Gyakran Ismételt Kérdések

Ideális vasbeton elemek egyszerű, ésszerű és biztonságos csatlakoztatásához

Vasalási csatlakozók segítségével biztonságosan összekapcsolhatók egymással különböző építési szegmensek vasbeton elemei. A vasalási csatlakozók előregyártott visszahajlítható csatlakozók; mennyezetek, falak, lépcsők, illetve konzolok utólagos összekötését teszik lehetővé. A "Betonacél visszahajlítása és tárolódobozokkal szembeni követelmények" című DBV-adatlap szerint a tárolódoboz felületminősége „sima” kategóriába sorolható.

Áttekintés
  Betonvasak
  Vasalatokkal mennyezetek, falak, lépcsők, illetve konzolok kapcsolhatók össze egymással.

  Vasalási csatlakozók elhelyezése

  Vasalási csatlakozók elhelyezése
  A perforációnak köszönhetően a fedélen maradt oldalszalagok nagyon könnyen eltávolíthatók.

  PLEXUS® FTW

  A PLEXUS® FTW alacsony, mindössze 20 vagy 30 mm dobozmagassággal rendelkezik, ezért különösen jól alkalmazható késztermék gyártás esetén. A „Betonacél visszahajlítása és tárolódobozokkal szembeni követelmények” című DBV-adatlap szerint a tárolódoboz felületminősége „sima” kategóriába sorolható.


  PYRAPLEX®

  PYRAPLEX vasalási csatlakozó

  A PYRAPLEX® bordázott kialakítású, és optimális csúsztatóerő-átvitelhez fejlesztették. A PYRAPLEX® lemezprofil piramis formája kétirányú csúsztatóerő-átvitelt biztosít a munkahézagra hosszirányban és keresztirányban is. Lehetővé teszi a fő terhelésirányon kívüli másodlagos erők biztonságos átvitelét is. A keresztirányú erőátvitelhez nincs szükség további tüskékre vagy különböző dobozformákra, csupán egységes vasalási csatlakozók használata is elegendő. A „Betonacél visszahajlítása és tárolódobozokkal szembeni követelmények” című DBV-adatlap szerint a tárolódoboz felületminősége „bordázott” kategóriába sorolható.


  PLEXUS®

   PLEXUS vasalási csatlakozó

  A PLEXUS® segítségével biztonságosan összekapcsolhatók egymással különböző építési szegmensek acélbeton elemei. A vasalási csatlakozók előregyártott visszahajlítható csatlakozók; mennyezetek, falak, lépcsők, illetve konzolok utólagos összekötését teszik lehetővé. A „Betonacél visszahajlítása és tárolódobozokkal szembeni követelmények” című DBV-adatlap szerint a tárolódoboz felületminősége „sima” kategóriába sorolható.


  A vasalási csatlakozók előnyei

  • a hajlítógörgő 6ds átmérője szabvány szerinti

  • a csatlakozó vas görbületi tartománya a tárolódobozon belül van

  • a horganyzott tárolódoboz a betonban maradhat

  • a homlokoldal fával van lezárva, különösen stabil

  • a műanyag fedél kisebb súlyt eredményez

  • a műanyag fedél révén könnyebb a kizsaluzás és kisebb a sérülésveszély

  • nem marad vissza műanyag a betonban


  BST 550 szerkezeti acél vasalási csatlakozók

  A PLEXUS®, PYRAPLEX® és PLEXUS® FTW vasalási csatlakozók típusvizsgálattal rendelkeznek, és BST 550 szerkezeti acélból készülnek. A vasalási csatlakozók egyszeres, egysoros kivitelben és dupla, kétsoros kivitelben kaphatók. A DIN EN 1992-1-1 szabvány NA(D), Eurocode 2 és a Német Beton- és Építéstechnikai Egyesület „Betonacél visszahajlítása és tárolódobozokkal szembeni követelmények a Eurocode 2 szabvány szerint” című adatlapjának 2011. januári verziója szerinti követelmények teljesülnek. Így nincs szükség építésfelügyeleti engedélyre. A rögzítési hosszok meghatározása az ÖNORM B4200 szabvány szerint történik.

  A „Betonacél visszahajlítása és tárolódobozokkal szembeni követelmények a Eurocode 2 szabvány szerint” című DBV-adatlap a következőket írja elő:
  (3) A dobozok csak akkor maradhatnak a szerkezetben, ha a betonnal legalább azonos merevségű anyagból, pl. acéllemezből készültek. A műanyag dobozokat maradéktalanul el kell távolítani, hogy megfelelő profilú tiszta felület maradjon.

  A horganyzott tárolódoboz standard szállítási hossza 1,20 m. Teljes hossza a végdarabokkal együtt 1,22 m és 1,25 m között van. A következő betonvas-átmérőkkel kapható: Ø 6 mm, Ø 8 mm, Ø 10 mm, Ø 12 mm, Ø 14 mm, Ø 16 mm. A standard méretek mellett igény esetén egyedi gyártású termékeket is kínálunk, például eltérő dobozmagassággal, átfedési hosszal, kengyeltávolsággal, kengyelmagassággal vagy kengyelszélességgel.

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák