Menu

Zsalucső
Zsalucsővel a kívánt betonformáért

A zsalucsövek kör-, téglalap- vagy négyzet-keresztmetszetű betonoszlopok készítésére használhatók. Bővebben az útmutatónkban

Termékek szűrése itt Zsalucső
1-2 / 2
itt Zsalucső
ListanézethezCsempenézethez
Zsalucső, MONOTUB, sima | Zsalucső
megnézett
Vásárolt
Zsalucső, MONOTUB, sima

Zsalucső

A zsalucső PVC betéttel betonoszlopok időtakarékos és költséghatékony előállításához használható.

Racsnis feszítőheveder zsalucsőhöz | Zsalucső
megnézett
Vásárolt
Racsnis feszítőheveder zsalucsőhöz

Zsalucső

Multistrap feszítőheveder két szárnyas anyával és menetes csatlakozóval.  Minden csőátmérőhöz illeszkedik.

1-2 / 2

Gyakran Ismételt Kérdések

Zsalucsövek: formába hozzák a betont

A betonoszlopok betonozásakor az építkezés gyors előrehaladásának biztosítására a zsalucsövek bizonyulnak a legjobb segítőknek. A zsalucsövek kis súlyúak és könnyen kezelhetők – mind a szállítás, mind az összeszerelés során. A legtöbb esetben nincs szükség daru használatára. A kerek zsalucsöveknél a zsaluzat lebontását az oszlopról másodpercek alatt el lehet végezni a letéphető szalag segítségével, emiatt itt nem áll fenn a látható betonfelület sérülésének veszélye. A négyzet- vagy téglalap-keresztmetszetű zsalucsövek esetében a zsaluzat eltávolítása késsel történik.

A felhasználóknak figyelembe kell venniük, hogy a zsalucsövek 100% vízállósággal rendelkeznek – csak így biztosítható a termék kültéri tárolhatósága, és bármilyen időjárási körülmények közötti beépíthetősége.

Áttekintés
  Betonoszlopok egy üres parkolóban
  A zsalucsövek nélkülözhetetlen elemek a betonoszlopok készítésénél

  Kerek zsalucsövek sima kivitelben

  MONOTUB vízálló zsalucsövek

  Sima látszóbeton felületű betonoszlopok készítéséhez a belső PVC béléssel ellátott MONOTUB zsalucsövek a leginkább alkalmasak. A sima zsalucsövekkel (IMG, TM, TN, TR) garantálható az SB 4 legmagasabb látszóbeton minőség. A MONOTUB márkájú zsalucsöveknél a letéphető szalagnak köszönhetően garantált az egyszerű és gyors kizsaluzás.

  A MONOTUB zsalucsövek igény esetén számos méretben és hosszban, nagyon rövid határidővel szállíthatók: Bármilyen hosszúság elérhető, az átmérő 150 és 1200 milliméter között választható. Az egyedi méretű zsalucsövek pontos illesztésre alkalmas kivitelben kerülnek kiszállításra az építkezés helyszínére; mindegyikük 100%-ban vízálló, így a kültéri tárolás és a felhasználás bármilyen időjárási feltételeknél lehetséges. Azonban vigyázat: A zsalucsöveket nem szabad letakarni; kerülni kell a hőtorlódást.

  Építőipari munkás fehér sisakban kerek zsalucsővel betonoz
  A zsalucsövek a betonozás nélkülözhetetlen elemei.

  Zsalucsövek négyzet és téglalap keresztmetszetű kivitelben

  A Haberkorn webáruházban négyzet és téglalap keresztmetszetű NEVOTUBE zsalucsövek kaphatók. Mindkettő alkalmas sima látszóbeton felületű betonoszlopok előállítására. A zsaluzat lefejtése kés segítségével lehetséges. Ezzel a két termékkel is elérhető a legmagasabb szintű látszóbeton minőség.
  A NEVOTUBE zsalucsöveket vízállóság jellemzi. Ez lehetővé teszi a kültéri tárolást és a bármilyen időjárási körülmények között történő felhasználást. A szabványos zsalucsövek 150 x 150 és 800 x 800 milliméter közötti mérettel kaphatók. Igény esetén ettől eltérő változatban, ill. méretben, valamint falhoz illeszthető kivitelben is rendelhetők.


  A látszóbeton minőségek áttekintése

  Az elmúlt évtizedben a látszóbeton rendkívül keresett és népszerű építőanyaggá vált, a külső és belső tereknél egyaránt. Mindig kihívást jelent, hogy előállítása viszonylag nehéz. Már a beton összetételének legkisebb módosulása, de például a megváltozott nedvességtartalom is eltérő eredményekhez vezethet. Ez az épületek reprezentatív részeinél különösen érzékeny pont lehet.
  Négy különböző látszóbeton osztályt különböztetünk meg. Általánosságban érvényes: minél magasabb az osztály, annál magasabbak a követelmények.

  • SB 1: elsődlegesen az ipari szektorban használt területek, például a mélyépítés területe vagy pincék falai; itt a követelmények elsősorban műszaki jellegűek

  • S 2: elsődlegesen támfalaknál vagy lépcsőházak falainál használt területek, valamint egyszerű homlokzatok a magasépítésben, illetve látható felületek az iparban

  • SB 3: elsődlegesen például a látszóbeton homlokzatok vagy a reprezentatív felületek a magasépítésben

  • SB 4: a magasépítés, ill. általában az építőipar minden reprezentatív szerkezeti eleme; itt a követelmények nagyon magasak – mind műszaki, mind tervezési szempontból

  Új a Haberkornnál?
  Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
  Kapcsolat

  Az Ön személyes kapcsolattartója
  Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

  Kapcsolat
  Válasszon termékkörtVissza Bezár
  Márkák