Kézvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

A kezek védelméért

A kéz a munkabalesetek esetén a leggyakrabban érintett testrész. A Haberkorn Fairtool kiváló minőségű védőkesztyűk széles választékát kínálja. Ne vegye félvállról a kézvédelmet, kerülje el a súlyos sérüléseket!


Kézvédelem a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

Honeywell CoreShield™ vágásbiztos kesztyűk

Honeywell CoreShield™ vágásbiztos kesztyűcsalád – Egyszerű védelem minden területre

Megnövelt vágási ellenállás, kényelem, könnyű választás, költséghatékonyság: Mindez egy kesztyűben. A Honeywell CoreShield™ segítségével az egyszerű védelem mindig kéznél van. A nagy teljesítményű anyagának köszönhetően a termékcsalád teljes vágásvédelmet nyújt az A / A1 és F / A9 védelmi szintek között.

Egyszerűsítse munkavédelmi beszerzéseit.

Ismerje meg a Honeywell kesztyűk előnyeit!

tovább
Ansell HyFlex 11-840 védőkesztyű

Ansell

Az Ansell nemzetközi piacvezető a védőkesztyűk terén. A világszerte kb. 11.000 főt foglalkoztató céget több mint 125 éve alapították. Az iparban használt védőkesztyűkre specializálódtak, hangsúlyt fektetnek a magas minőségre, a tanácsadásra és a felhasználókkal végzett tesztelésre. Az elmúlt években sokan találkozhatunk az Ansell innovatív termékeivel és biztonságos munkavégzéshez kapcsolódó megoldásaival, melyek otthoni és munkahelyi környezetben is védelmet nyújtanak. Jelenléte 120 országban globális tapasztalatokat és nagy piaci részesedést jelent. Az Ansell olyan közismert márkák megalkotója, mint a HyFlex®, az AlphaTec®, a TouchNTuff® és még sorolhatnánk. Kiváló megoldásokat kínál a repülőgépipar, vegyipar, fémipar, bányászat, élelmiszer feldolgozás és autóipar számára is.

Showa 381 szerelőkesztyű

Showa 381 szerelőkesztyű-Sporttechnológia a munkavédelemben

Az első munkavédelmi kesztyű, mely a sportruházatban használt mikroszálas technológia felhasználásával készült. Ezek a kesztyűk egy olyan speciális mikroszálas anyagból készülnek, amely magas kopásállóságot, nagy nedvszívó képességet, tökéletes fogást és kényelmet biztosít használójának. Könnyű és rendkívül kényelmes, ideális szerelési és precíziós munkákhoz, száraz és enyhén olajos környezetben egyaránt. 

tovább
Showa kézvédelem

Showa kézvédelem

A Showa a legmagasabb szintű minőség szinonimája a kézvédelem területén. A vállalat japán alapítású (1953), majd 2009-ben egyesült az USA-beli Best kesztyűgyártó céggel. A cég mottója: „Innováció, sosem utánzás”. Ennek megfelelően a Showa nevéhez fűződik a területen a legtöbb szabadalom, pl.: PVC bevonat, varrásmentes és acélszálas kesztyű stb. A fejlesztéseknél a legfőbb szempont a kényelem, a jó és pontos fogás, a minőség és az innováció. A Showa magyarországi kiemelt forgalmazójaként kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb eljárásokkal készült védőkesztyűk.


Termékhez kapcsolódó szolgáltatások