Kézvédelem

Munkavédelem a Haberkornnál

A kezek védelméért

A kéz a munkabalesetek esetén a leggyakrabban érintett testrész. A Haberkorn kiváló minőségű védőkesztyűk széles választékát kínálja. Ne vegye félvállról a kézvédelmet, kerülje el a súlyos sérüléseket!


Kézvédelem a webáruházban


Munkavédelem Haberkorn Fairtool módra

Ansell HyFlex 11-840 védőkesztyű

Ansell

Az Ansell nemzetközi piacvezető a kesztyűmegoldások terén, világszerte több mint 11.000 főt foglalkoztatnak. A céget több mint 125 éve alapították. Az ipar területén kesztyűkoncepciókra specializálódtak, hangsúlyt fektetnek a magas minőségre, a tanácsadásra és a felhasználókkal végzett tesztelésre. Az elmúlt években sokan találkozhatunk az Ansell innovatív termékeivel és biztonságos munkavégzéshez kapcsolódó megoldásaival, melyek otthoni és munkahelyi környezetben is védelmet nyújtanak. 120 országos jelenléte globális tapasztalatokat és nagy piaci részesedést jelent. Az Ansell olyan közismert márkák megalkotója, mint a HyFlex®, az AlphaTec®, a TouchNTuff® és még sorolhatnánk. Kiváló megoldásokkal rendelkeznek a repülőgépipar, vegyipar, fémipar, bányászat, élelmiszer feldolgozás és autóipar számára is.

Showa 381 szerelőkesztyű

Showa 381 szerelőkesztyű-Sporttechnológia a munkavédelemben

Az első munkavédelmi kesztyű, mely a sportruházatban használt mikroszálas technológia felhasználásával készült. Ezek a kesztyűk egy olyan speciális mikroszálas anyagból készülnek, mely magas kopásállóságot, nagy nedvszívó képességet, tökéletes fogást és kényelmet biztosít használójának. Könnyű és rendkívül kényelmes, ideális szerelési és precíziós munkákhoz, száraz és enyhén olajos környezetben. 

tovább
Showa kézvédelem

Showa kézvédelem

A Showa a legmagasabb szintű minőség szinonímája a kézvédelem területén. A vállalat japán alapítású (1953), majd 2009-ben egyesült az USA-beli Best kesztyűgyártó céggel. A Showa mottója: „Innováció, sosem utánzás”. Ennek megfelelően a Showa nevéhez fűződik a területen a legtöbb szabadalom, pl.: PVC-, varratmenetes és acélszálas kesztyű, stb. A fejlesztéseknél a legfőbb szempont a kényelem, a jó és pontos fogás, a minőség és az innováció. A Showa magyarországi kiemelt forgalmazójaként kínálatunkban megtalálhatók a legmodernebb eljárásokkal készült védőkesztyűk.


Termékhez kapcsolódó szolgáltatások